Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Interior domku

Alvnek^^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema siema tu znowu jaaa. Chcialbym przedstawic wam kolejna moja prace tym razem interior mieszkania.

Szczerze jest to taka moja pierwsza praca tego typu, poniewaz w interiory sie nigdy nie bawilem, lecz mysle ze spoko wyszlo

Czas pracy: 1,5h

Interior w 90% jest zrobiony z objektami innej paczki pewnego serwera.

Co do propozycji i opinii mozecie pisac na dole.

https://imgur.com/a/9gGLztp

Za dużo pustej przestrzeni i ta ala szafka na książki (bo na to wygląda) średnio pasuje przy meblach kuchennych. Ściany jakoś mi nie pasują. Ale praca jak najbardziej na plus, biorąc pod uwagę, że to Twój pierwszy interior. Często widziało się prace o wiele gorsze na popularnych serwerach.

W dniu 28.05.2019 o 20:29, deluXe napisał:

Za dużo pustej przestrzeni i ta ala szafka na książki (bo na to wygląda) średnio pasuje przy meblach kuchennych. Ściany jakoś mi nie pasują. Ale praca jak najbardziej na plus, biorąc pod uwagę, że to Twój pierwszy interior. Często widziało się prace o wiele gorsze na popularnych serwerach.

Ta szafka koło mebli kuchennych to są półki na wino, dzięki są opinie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin