Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Iros - oskarżony przez Kamerzysta_LiptoN.

Freezu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Iros
    Data i godzina zdarzenia: 2019-05-28  20:40
    Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie laweta obok kanionu na skrzyżowaniu SAPD biegł środkiem drogi ja go nie zauważyłem po czym przez przypadek go rozjechałem (zobaczylem nick pod laweta) i widziałem ze on do mnie celuje gdy odwróciłem się znów do tyłu strzelił mi prosto w tylna opone lawety
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: nie mam ss jak strzelal bo nie zdazyłem zrobić mam tylko to

https://imgur.com/a/wC1QZz3

Ja, Kamerzysta_LiptoN. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam serdecznie, Police Officer I Iros. 

A więc będąc umundurowanym funkcjonariuszem SAPD brałem udział w zabezpieczeniu miejsca zdarzenia mianowicie bomby. Było ustawione utrudnienie więc jechałeś wolno (wystarczający czas na reakcję) Ja natomiast ustawiałem zabezpieczenia mianowicie dyski świetlne. Byłem na prawym pasem a ty powinieneś jechać lewym, skróciłeś sobie ścinając drogę. Wjechałeś we mnie i przejechałeś mnie po czym pojechałeś sobie dalej bez żadnego przepraszam ani nic. Wycelowałem w twoją tylną lewą oponę z broni palnej typu GLOCK 22 (Deagle) Po czym oddałem strzał (trafiony), oskarżyciel cofnął się, po krótkiej wymianie zdań otrzymał pieniądze w kwocie 200zł co jest wystarczającym za kurs na lawetach. Pieniądze zostały dane w formie grzecznościowej, mogłeś mnie nie zauważyć zdarza się, jednak to nie usprawiedliwia tego że powinieneś jechać innym pasem. Według mojej oceny sytuacji na miejscu zdarzenia broń została użyta prawidłowo.

Edytowane przez Iros
Pomyłka

Racja nie zauważyłem cię ponieważ was nie widać na minimapie po drugie nie "ściąłem " zakretu tylko skreciłem +/- lewym kołem na srodku prawym na moim pasie po czym kliknałem " E oraz Q"  odwracając sie do tylu i dopiero wtedy ciebie zobaczyłem ponieważ pisałem na telefonie po drugie cytując co napisales " Wycelowałem w twoją tylną prawą oponę z broni palnej typu GLOCK 22 (Deagle) Po czym oddałem strzał (trafiony) "

no to nieźle trafiłeś w prawą opone jak na SS widać iż mam przebitą lewa tylna :)  

5 godzin temu, Kamerzysta_LiptoN. napisał:

Racja nie zauważyłem cię ponieważ was nie widać na minimapie po drugie nie "ściąłem " zakretu tylko skreciłem +/- lewym kołem na srodku prawym na moim pasie po czym kliknałem " E oraz Q"  odwracając sie do tylu i dopiero wtedy ciebie zobaczyłem ponieważ pisałem na telefonie po drugie cytując co napisales " Wycelowałem w twoją tylną prawą oponę z broni palnej typu GLOCK 22 (Deagle) Po czym oddałem strzał (trafiony) "

no to nieźle trafiłeś w prawą opone jak na SS widać iż mam przebitą lewa tylna :)  

Pomyłka, chodziło o lewą. Nie zawsze możemy polegać na minimapie, warto też obserwować drogę ;) 

@Fotarix Gracz jechał od strony Hunter Quary LV, chciał zjechać w stronę Follow Bridge. Sciął sobie drogę skracając po innym pasie na którym byłem ja, będący świecie przekonany iż gracz będzie jechał normalnie i nic mi nie grozi więc mogę ustawiać zabezpieczenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin