Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Propozycja dotycząca TURBO!

KarKuLaN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam nadzieję że nikt inny nie wpadł na to wcześniej. Mam propozycję związaną z lekkim ulepszeniem wizualnym nowo dodanego turbo. Nie przedłużając chodzi o to, że HUD owego turba jest zrobiony niczym praca domowa zrobiona przed klasą na kolanie. Oczywiście nie próbuję nikogo tu urazić, bo sam takich rzeczy nie potrafię robić. Całkiem niedawno grałem w stare Need For Speed'y i wpadłem na pomysł, czy na 4life to by działało. Chodzi o właśnie nitro/turbo. Gdy w NFS'ie kupujemy nitro, dostajemy dodatkowy licznik, który nie mam kompletnie pojęcia jak działa xD, ale jest.

CHODZI O TO!

Spoiler

g_-_-x-_-_s_x20151124133611_1.jpgN4S_06.jpg

Oczywiście, nie mówię aby był to 1:1 licznik, ale po głowie chodzi mi pomysł jakby zaprojektować taki licznik na serwer, który również pojawi się podczas kupna turbo. Projekt widzi mi się uproszczony i opisany w podobny sposób jak ten który już mamy.

mta-screen_2019-06-06_17-38-47.png

Myślę, że ten, który takie rzeczy potrafi robić, dałby radę zaprojektować tak ten licznik żeby w środku go opisać. Po zamontowaniu sobie turbo oczywiście przeważająca ilość aut miałaby już kolorowe liczniki, dlatego licznik ten również by mógł ulegać kolorowaniu.

Spoiler

mta-screen_2019-06-06_17-33-37.png

DAJCIE ZNAĆ CZY TAKIE COŚ BYŁO JUŻ WCZEŚNIEJ, CZY JEŚLI NIE TO UWAŻACIE ŻE BYŁBY TO DOBRY POMYSŁ NA CIEKAWĄ ZMIANĘ NA NASZYM SERWERKU? JESTEM OTWARTY NA WASZE OPINIE NA TEN TEMAT  :hah: (wszelkie niejasności mógłbym wytłumaczyć w komentarzach ^^)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin