Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Szeli

TreBuH30
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na Szeli- oskarżony przez TreBuH30

Nick funkcjonariusza:Szeli
    Data i godzina zdarzenia:14 Czerwca 2019 rok godzina okolo 14.30
    Pełen opis sytuacji:Byłem z kolegą w aucie,którym on uciekał przed policją ,ponieważ był w trakcie pościgu próbowałem nawiązać kontakt z funkcjonariuszami ,jednakże było brak reakcji ze strony SAPD celem mojego kolegi było dotarcie na strefe DM  i tam dotarliśmy tak jak planowaliśmy.Na DM wysiadłem i jak wcześnej planowalem z kolegą (nick; SeJmI) mialem zatrzymac radiolki i poprzebijać im opony.Wysiadłem i zaczalem strzelac z UZI do jednej radiolki ktora zatrzymala sie przede mną, on schował się i nagle zajechała druga radiolka od plecow(nie widzialem jej) dostałem paralizatorem i mnie skuli funkcjonariusze i wzięli do auta. W aucie policjant powiedział tylko że poczekaj i dał mi do wyboru tylko 60min prisona. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Wszystko to może potwierdzić mój kolega SeJmI i funkcjonariusz Szeli jeśli ma dobre sumienie.

P.s.  Policjanci odgrywają RP nawet przy zwykłym zatrzymaniu np. Przy przekroczeniu prędkości 

1. Jaki jest powód skargi?

2. Moja perspektywa: Mamy pościg, ja zostaje w tyle, więc staram się dołączyć do kordonu, gdy nagle przede mną ukazałeś się Ty, strzelający do funkcjonariusza @Rafi007 na strefie DM. Od razu zareagowałem, wyjmując broń, jednak Rafi zdążył Cię strzelić z paralizatora. Następnie wsadził Cię do mojego radiowozu i wydał mi polecenie bym pojechał do więzienia, a następnie wsadził Cię na 60m - ostrzał PD.

A i jeszcze bym zapomniał, popraw wzór.

Edytowane przez Szeli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin