Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na KubuS<3 - oskarżony przez enZu.cj

JadeZeStarymNaRyby2008
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: KubuS<3
    Data i godzina zdarzenia: 0:15 - 20.06.2019
    Pełen opis sytuacji: Złapali mnie policjanci po czym oskarżony pan napisał że wyjdzie 3600 mandatu, zgodziłem się, nagle napisał na pm "ej zły przelicznik spojrzałem jednak jest 8600" po czym bez pytania wziął te pieniądze z mojego konta, takiego mandatu bym nie przyjął, jest to jego błąd i nie chce za niego płacić
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/SPTI2In

Uszanowanie, Police Officer I KubuS<3 z tej strony.

Zacznę od początku - więc tak. Rozpoczęliśmy za Tobą pościg, po pościgu zostałeś złapany i wsadzony do radiowozu. Przeliczyłem mandat, nie naciskając na Ciebie - dlatego nie dało mi Twojego mnożnika i napisałem ilość mandatu po przeliczeniu - zgadza się poprawiłem się. Aczkolwiek tak jak powiedziałeś przyjąłeś mandat, więc nie rozumiem z jakiego powodu jest ta skarga. Jeszcze przypomnę, mnożnik był 2.3 albo 2.4 (nie pamiętam już dokładnie) Więc stąd taka wysoka liczba.

Ech - przypomnę raz jeszcze. Po otrzymaniu mandatu nic nie powiedziałeś, więc wziąłem to sobie jako zaakceptowanie przez Ciebie mandatu, podbiegłeś sobie do pojazdu i odjechałeś - jeszcze raz to powtarzam, dwóch funkcjonariuszy nawet może potwierdzić.

Mogłeś np. napisać, że nie przyjmujesz mandatu i wtedy by twoje auto trafiło na parking policyjny za połowę ceny mandatu, o. Jak Ci powiedziałem brałem pod uwagę na początku ilość bez mnożnika ponieważ myślałem, że nie masz punktów karnych. Jednak po zdziwieniu miałeś 2.3/2.4 mnożnik i takim sposobem wyszło ci Tyle mandatu. 

ja to rozumiem ale jest to twój błąd a nie mój i ja zaakceptowałem mandat na 3600 a nie 8760 PLN i nie, nie miałem czasu napisać że go nie przyjmuje bo jak widzisz minęło 10 sekund, zdążyłem to przeczytać i zacząć pisać i otrzymałem mandat, zdenerwowany poszedłem tutaj i napisałem skarge bo tak nie może być że ty bezprawnie wydajesz moje pieniądze na co ja się nie godzę

Tak jak już mówiłem i jeszcze raz powtórzę mogłeś mi napisać po tym jak Ci napisałem o zmianie ceny po wybraniu twojego nicku o nie przyjęciu mandatu. Jak chcesz mogę ci zwrócić te nie wiem 3 tyś PLN jeśli Ci to odpowiada, aczkolwiek następnym razem musisz bardziej uważać. Jeżeli ktoś Ci mówi, że wychodzi inna suma mandatu niż podał na początku to musisz wiedzieć, że to jest spowodowane mnożnikiem danej osoby. (oczywiście jeżeli by na początku tego nie patrzył) Ja na ten moment skończyłem i czekam na wypowiedź kogoś z zarządu - miłego wieczoru.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin