Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Propozycja zmiany w SAPD

Fl0dy.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam miałbym propozycje o danie normalnych białych blipów policji  owe blipy zarazem by ułatwiały jak by utrudniały lecz dużo by wniosły 

pewnie nie raz jak pewnie większość osób co gra miało sytuacje że lecą ulicą spokojnie a nagle znikąd  wyskakuje pojazd SAPD 

lub macie wyłączone dźwięki jedziecie i mija was jakiś koleś jedziecie norm bo nic nie widać a nagle wlatuje w was radiolka a czasem nawet dźwięk się baguje i go nie słychać 

i tych sytuacji jest wiele więcej lecz nie o to chodzi ale też spotkałem się z zachowaniem graczy gdy widzą że ktoś jedzie pojazdem bez blipu to wiadomo że jedzie SAPD i wlatywali w niego 

też czasem miałem wrażenie jak by specjalnie na skrzyżowaniu za budynkiem gdzie mają pierwszeństwo czekali tylko by wlepić mandat za spowodowanie wypadku 

a jak by normalnie białe blipy by były to byśmy widzieli ze coś przed nami jedzie dzięki temu było by o wiele mniej wypadków gracze by nie wiedzieli że to SAPD więc bez taranów i jak teraz specjalnego jechania objazdem by v-max użyć 

w pościgach by było nie wiadomo czy kolczatka czy gracz afk a na uboczach takich pełno tam gdzie kolczatki rozstawiają wypadku by podczas pościgu by tyle nie było bo dało by radę zatrzymać pojazd bo widać że jedzie wiele osób 

i nie każdy by musiał znać mapę na pamięć by strzelać się z policją na dm pamiętam że kiedyś miałem sytuacje ze SAPD stał specjalnie zaraz koło dm według mnie wyglądało że jest a potem groził mi banem bo był poza 

a to by ułatwiło bo było by widać że znika jak by wszedł na dm 

sam ja dziś miałem prawie 3 wypadki bo nagle wyjechali mi za rogu a na mapie ich nie było widać a pewnie gracze podzielają moje zdanie że jest to utrudniające  

też administracja by miała łatwiej bo by było wiadome że specjalnie taranuje a nie przypadkiem bo na mapie go nie widzieli 

• Administrator RCON

No, uważaj, bo ktoś posłucha opinii 3 graczy i to zmieni xD 

RCONi mają ciekawsze rzeczy do roboty niż słuchanie płaczków, których boli pewna część ciała, bo frakcja ma przywileje 

Edytowane przez japkooo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin