Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Bywajcie!

PyzateKK105
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8

Unieśmy ręce
Za nasze miejsce i historię,
I zanim odejdę, póki tu jesteśmy, zanim przyjdzie po mnie,
Jeszcze zdarzy się cokolwiek
I niewiarygodne szczęście padnie na nasze dłonie -
Ty wyciągnij je ze mną.
Jeszcze zagra nam piękno najważniejszą piosenkę,
Tylko pamiętaj ścieżkę, gdybyś wracał nieprędko.

Witajcie i żegnajcie moi drodzy. Chciałbym się z wami pożegnać, i zarazem podziękować za te wspólne chwile, które razem spędziliśmy. Dziękując tym, którzy byli przy mnie, jestem im wdzięczny. Na serwerze przeżyłem dużo kłótni, nerwów, przekleństw oraz uśmiechów, śmiechów, żartów i tego co najlepsze, poznałem nowych ludzi. Z serwera wynosiłem dużo, aczkolwiek nigdy nie przeniosłem tego do życia rzeczywistego, ponieważ gra to gra.

Zapytacie dlaczego odchodzę? Otworzyłem oczy szerzej niż robiłem to zwykle, i zrozumiałem wiele. Jestem jeszcze dosyć młody i trochę mi tego życia zostało, mało, ale zostało. Przed zakończeniem rozgrywki, wcisnąłem "F5" i zobaczyłem 305 godzin. Puknąłem się w głowię i zapytałem.. Mateusz, przecież 305 godzin, to jest wiele dni, zrozumiałem to wszystko, co zmarnowałem przez świat wirtualny, i żałuję, że wciągnąłem się na swój wiek w komputer. I z drugiej strony, zadaję sobie pytanie, dlaczego tak wiele młodych ludzi traci cenne minuty swojego życia aby siedzieć przed komputerem. Nie chciałbym nikogo umoralniać, dlatego więc chciałbym wam wszystkim życzyć wszystkiego dobrego, abyście z każdym rokiem byli mądrzejsi, życzę wam zdrowia ponieważ z tego biorą się pieniądze. Być może wielu z was zapamięta mnie jako osobę, która mówiła co czuje, inni jako PyzatKK'a, a Ci ostatni, tak jak będą chcieli mnie zapamiętać. Dziękuję zgranej ekipie, z którą żyłem na swoją rękę. Celem każdej mojej gry, jest gra z głową, nigdy nie wyłapać Bana czy Mute, tak też się zawsze dzieje, grałem z głową, a gdy byłem szczery to kulturalnie. Wybuchałem, gdy wiedziałem, że mogę wybuchnąć. Na koncie mam 3 kary i tak też się z wami żegnam. Zanim będzie za późno, nie czekajcie na jutro, ja za dużo straciłem, swojego życia, najechałem na swoje wspólne życie z innymi, rozstałem się z kobietą, dlatego to jest słuszny powód aby zostawić to co zabiera mi tlen. Komputer nie jest żadnym rozwiązaniem, posłuchajcie się, a jeżeli mi nie wierzycie, zobaczycie kiedyś sami. Kocham swoje życie w wielu barwach, ale znienawidziłem pod względem elektronicznym. Odkładam to badziewie na bok, komputer idzie w krzaki. Jutro wracam do pracy w PSP, postaram się dalej rozwinąć, czas pokaże jak mi to pójdzie.

Nie płaczę pisząc to pożegnanie, uśmiecham się, że zrozumiałem to teraz i w ogóle.

Pozdrowię kilka osób i uciekam w świat.

Khalifa - Cieszę się, że zrozumiałeś to co mówiłem przez godzinę,najważniejsze jest to, jak my poukładamy swoje życie, nikt za nas go nie poukłada. Jesteś młody, kontakt mamy, po prostu życzę Ci powodzenia w realizowaniu celów.

uBitek - Szansa w SAPD, później byliśmy nierozłączni, coś się sypło. Poukładaj swoje życie, bywaj.

Borkosss - Trzymaj to co osiągnąłeś.

BarteckY - Zostaw to, weź oddech, i spójrz w przyszłość, masz rację, to, że masz rangę, nie czyni Cię nikim wielkim, w życiu rzeczywistym.

XQward - Jako jedyny z Rconów potrafiłeś się "teleportować" przywitać "Hej Pyzatku", doceniam to w Tobie. Ty chyba też coś zrozumiałeś. Robisz tu wszystko, powinieneś odpocząć.

Kasia105 - Bywaj moja mała księżniczko, widzimy się na Facebook'u.

Szender - Trzymaj się stary, my mamy kontakt od dawien dawna.

Pozdrawiam was wszystkich, wrogów, kolegów, swoich i tych co chcieli mnie zniszczyć a nikomu się nie udało. Liczę, że każdy z was zostanie kim tym w życiu zechce, dążcie do swoich celów, jesteście kołaczem swojego losu, planszy "Życie" nikt za was nie rozegra, a w tej mapie mamy tylko jedno życie. Dziękuje wam wszystkim, za wszystko, dziękuję, że byliśmy razem.

Kontakt do mnie?

Facebook - https://www.facebook.com/Majorek97

Gg - 40064577.

No nic, mój czas się skończył, aby ten drugi, życiowy mógł rozegrać drugą turę. Każdy z was, jest wielki, tylko musi to docenić!

https://www.youtube.com/watch?v=Q6ICop2Si2g

Szkoda, że nie poznałam Ciebie bliżej, takich ludzi się ceni. Zawsze warto pamiętać o życiu, bo jak każdy wie, tylko piękne są chwile, jednocześnie są krótkie i je przegapiamy. Trzymaj się. ;)

PyzateKK, tym razem nie będę ciebie powstrzymywać. Dokładnie rozumiem to co napisałeś, też ostatnio nad tym bardzo długo myślałem. Dobrze było mieć takiego serwerowego brata. Były wzloty i upadki. Z resztą, jak w każdym związku. Pracowało mi się z tobą świetnie. Było dużo śmiechu, chichów, gadania bredni, obrażania innych, wyzywania się wzajemnie oraz ciskania beki z XQwarda. Dziękuję Ci za ten pięknie spędzony czas oraz te wszystkie dissy w moją stronę. Dobrze mi się z tobą pracowało, zawsze się wzajemnie wspieraliśmy. Myślę, że nadal będziemy utrzymywać dobre stosunki na facebooku, bądź w życiu prywatnym. Przyjęcie Ciebie w szeregi SAPD to było najlepsze co mogłem zrobić przez ten cały zasrany czas na tym serwerze. Doceniam wszystko co robiłeś dla mnie, Lunatica, Crycusa oraz Kapiena i innych.

Dziękuję za przeszkolenie mnie w dwie godziny, jak się DESUJE. Jeszcze raz, Dziękuję. Do zobaczenia. 

"Gdybyśmy mieli spisać książkę ze wszystkich naszych przygód, to wątpię czy starczałoby miejsca w księdze rekordów Guinnessa" - Bitek 2016

Edytowane przez uBitek

Mateuszek♥ Dziękuję Ci za wszystko co pomiędzy nami było, jest i będzie! Pamiętaj info chcę ciągle, bo martwić się będę ;c 

No komputer nam strasznie dużo czasu zabiera, ale gdyby nie to, raczej byśmy nie wiedzieli o swoim istnieniu.

Mateuszek najlepszy kochanek BFF i wgl. ahh :') ♥ 

No cóż trzymaj się wszystkiego dobrego i oczywiście fb kochanie :* 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin