Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Pomysł] Testowe malowanie.

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jak pewnie wielu z was wydałem dużo kasy na przemalowanie pojazdu itd. by znaleźć idealny kolor aqua, złoty bo odcień wygląda inaczej na samochodzie, wiadomo nie będę tłumaczył. Można zrobić opcję "testowe malowanie", po wybraniu koloru przez 10 sekund, lub po wyjechaniu z lakierni kolor powróci do tego który mamy normalnie.

//było kilka takich propozycji, lecz nie zostały zrealizowane

Teraz, kaRRoy. napisał:

Może dlatego że wymaga to skryptu, ale to przydatna propozycja i grono RCON powinno wziąć ją pod uwagę.

Na pewno administracja RCON wzięła ten pomysł pod uwagę, sam wspomniałeś że były takowe propozycję. Ten temat został wałkowany już milion razy na forum, więc nie wiem po co dodawać kolejny, but ok.

3 minuty temu, flex. napisał:

Na pewno administracja RCON wzięła ten pomysł pod uwagę, sam wspomniałeś że były takowe propozycję. Ten temat został wałkowany już milion razy na forum, więc nie wiem po co dodawać kolejny, but ok.

Może gdy zobaczą że dużo osób dodało taki temat, a skrypt nie wymagałby dużej ilości czasu po czasie to dodadzą?

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin