Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na fanta**PL oskarżony przez HeroS*

HeroS*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: HeroS*

Nick osoby oskarżonej: Fanta**PL

Powód napisania skargi: Odholowanie auta na PP z parkingu dla pracowników SAPD.

Dowody: [2019-08-06 01:34:11] [Output] : ✔ Wyjąłeś pojazd id 46794 z parkingu policyjnego za kwotę 600.00 PLN.

Edit1. Pojazd to niebieskie primo combi na stalówkach. Z tego co pamiętam to zaparkowałem go na parkingu koło HQ. Proszę o ukazanie SS'a na którym widać mój pojazd przed odholowaniem, gdyż nie mam pewności gdzie go zaparkowałem bo używam go żadko. 

Edytowane przez HeroS*
Edit1

https://imgur.com/a/EKK5xru masz tu link do ss widać stalówki i niebieskie primo. Przepraszam za to jak zrobiłem, ale napewno będziesz wiedzieć, że zaparkowany jest na parkingu dla policji.

Edit2: Nawet pracownik pisze na czacie primo zaparkowane na parkingu zarezerwowany dla poli

Edytowane przez Fanta**PL

Jako, iż na wyżej przedstawionym screenie w 90% widać tylko drzewo nie uważam tego za odpowiedni dowód w tej sprawie. Jako Adept masz obowiązek najechać suszarką na pojazd i wykonać CZYTELNEGO screena. Jako, iż ze screena nie idzie ustalić właściciela pojazdu ani dokładnego ustawienia, skargę rozpatruje pozytywnie. Proszę Cię, abyś zwrócił koszt wyjęcia pojazdu. Czekam na potwierdzenie przelewu w skardze.

Faktycznie. O to mi chodziło.  Mandat jest w 100% słuszny. Myślałem, że odstawiamy je na parking przy HQ bo żadko używam auta, natomiast faktycznie jak widać na SS zaparkowałem go gdzie indziej. W takim razie dziękuję za danie SS'a @Fanta**PL . Sorka jeszczególnie za fatygę. Dziękuję i skargę można zamknąć :)

Edit1. @Masellko tak, to prawda, że powinien najechał na pojazd suszarką aby dokładnie było widać id pojazdu i wg. Złamałem przepis, więc mandat mu się należy. Proszę upomnienie jedynie adepta aby pamiętał o SS pojazdu z widokiem z suszarki.

@lock

Edytowane przez HeroS*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin