Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Deluxo 2.2 prawie FT.

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Deluxo
ID: 20123
Pojemność silnika: 2.2 (v-max ok. 255, fajnie się zbiera)
Przebieg pojazdu: 6.500km, wyższy przebieg - tańsze naprawy
Dodatki: FT oprócz nitra, up2, up3 i niepotrzebnych rzeczy (CB radio, wykrywacz fotoradarow) 
Cena: 710.000PLN do negocjacji. Proszę o brak niepotrzebnych komentarzy i zaniżonych ofert.
Coś od siebie: Fajne auto, po paru kilometrach jak się je opanuje to można się fajnie pobawić, jest szybkie i jak na 4x4 ładnie driftuje po opanowaniu. Dobry samochód w niskiej cenie. Baki to 75/75, pojazd posiada dwa klucze, ma dużą atrapę, licznik, rejestracje "DeLorean" i światła niebieskie. Możecie pisać na discordzie (Karoj)

SS: 7QjLTkS.png

Edytowane przez kaRRoy.

9 minut temu, kaRRoy. napisał:

Kolego UP2 się nie montuje do deluxo bo ma 4x4, a z UP3 chodzą po 730-745 na giełdzie, i to bez atrapy oraz baku.

O up2 wiem,a po 730k to nie chodzą tylko stoją I to zazwyczaj do duuuuużych negocjacji. 

11 minut temu, kaRRoy. napisał:

Jakby ktoś zaoferował od 690-700 to można pomyśleć.

655k mogę dać.

3 minuty temu, adus12135 napisał:

O up2 wiem,a po 730k to nie chodzą tylko stoją I to zazwyczaj do duuuuużych negocjacji. 

655k mogę dać.

Widziałem dzisiaj zszedł taki co stał za 745k, z UP3 lecz bez baku i atrapy (w odróżnieniu do mojego). Zazwyczaj nie są do dużych negocjacji, chyba że ktoś ma dług czy cokolwiek i jest zdesperowany to tak.

Mój natomiast kosztuje 710 do nego, ale oferty chcę 690-700. Za 655 niestety nie sprzedam.

Godzinę temu, kaRRoy. napisał:

Widziałem dzisiaj zszedł taki co stał za 745k, z UP3 lecz bez baku i atrapy (w odróżnieniu do mojego). Zazwyczaj nie są do dużych negocjacji, chyba że ktoś ma dług czy cokolwiek i jest zdesperowany to tak.

Mój natomiast kosztuje 710 do nego, ale oferty chcę 690-700. Za 655 niestety nie sprzedam.

Lol nwm skąd ty to info bierzesz zakładam,że mówisz o tym na żółtych lampach,jego cena waha się odkąd pamiętam od 650 do 660k i nie ma baku i atrapy i W ODRÓŻNIENIU OD TWOJEGO miał up3 za każdym razem jak schodził. M.in miał go radeu,czyli mój dobry znajomy także nie pisz mi głupot,wnioskując po ile schodzi,bo ktoś coś za ileś wystawiał,jak się wypowiadasz to chociaż przeanalizuj i dowiedz się za ile REALNIE schodzą i dopiero bierz się za wycene pojazdów.

Edytowane przez adus12135

2 godziny temu, adus12135 napisał:

Lol nwm skąd ty to info bierzesz zakładam,że mówisz o tym na żółtych lampach,jego cena waha się odkąd pamiętam od 650 do 660k i nie ma baku i atrapy i W ODRÓŻNIENIU OD TWOJEGO miał up3 za każdym razem jak schodził. M.in miał go radeu,czyli mój dobry znajomy także nie pisz mi głupot,wnioskując po ile schodzi,bo ktoś coś za ileś wystawiał,jak się wypowiadasz to chociaż przeanalizuj i dowiedz się za ile REALNIE schodzą i dopiero bierz się za wycene pojazdów.

jakie 650-660k, zobacz za ile jest na giełdzie, odlicz od tej ceny UP3 i wyjdzie mniej więcej taka sama cena jak za mój, tyle że mój ma bak i atrape. Długo nie grałeś ale od dawna tak działa gospodarka, ktoś przychodzi kupić auto na giełdę, patrzy na dwa deluxo, jedno jest bardziej opłacalne i to je kupuje. Eh, nie chcę mi się nawet tego komentować, za rączkę jak zwykle trzeba prowadzić typowego handlarza który komentuje każdą cenę.

Każdy handlarz najwięcej mówi a sam wystawia za te same ceny, sam byś wystawił za tyle i dobrze o tym wiesz. :) 

Edytowane przez kaRRoy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin