Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na San Andreas Police Department - oskarżony przez Torix

Torix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Torix
Nick: Torix
Serial: 5F94022E71CED55D509D38BE5475F0B2
Przynależność do frakcji: -
Opis sytuacji: Ze względu na odrzucenie tej skargi przez Pana przewodniczącego, przed zezwoleniem pozostałym poszkodowanym, czyli mi i @Lampi na wypowiedź, pozwolę sobie na przedstawienie dowodów, które wprost pokażą, że nasze wypowiedzi nie były szkalowaniem, za to były opartymi na faktach i naszym spostrzeżeniach opiniami. Mam nadzieję, że Pan przewodniczący przeanalizuje sytuacje jeszcze raz i wyda ostateczną decyzję. Pozwolę sobie nie przytaczać sytuacji ponownie, tylko wkleję tutaj przygotowaną wcześniej wypowiedź, która przedstawia mój punkt widzenia, argumentacje, również dowody ją potwierdzające, wypowiedź ta była przygotowana jako odpowiedź do tamtego wątku, więc pochodzi ona z dnia 09.08.2019, tak więc zwroty dzisiaj, wczoraj itd. odnoszą się wprost do tej daty.

Wszystkie kwestie, które w swoim wątku poruszył @Fotarix potwierdzam, jednak sam pozwolę sobie odnieść się do argumentacji lidera frakcji, w sprawie odrzucenia mojego wniosku o zdjęcie z czarnej listy, oczywiście swoje stanowisko, mówiące o braku podstaw do umieszczenia mnie na niej dalej podtrzymuję.

Na początku @GyCeK zarzucił mi, jak zresztą każdemu z nas, jakobym obrażał oraz wyśmiewał jego osobę, oraz vlidera frakcji, a także obrażał zarząd frakcji i samą frakcję, zarzucał mu rzeczy, których się nie dopuścił oraz podburzał inne osoby przeciwko frakcji. Co do krytyki zmian, jakie wprowadza, nie będę się odnosił, bo faktycznie taka miała miejsce, ale pozwolę sobie sprostować, że nie wszystkie zmiany krytykowałem, a na temat niektórych nawet wypowiadałem się pozytywnie, zresztą do krytyki chyba mam prawo.

yJ2jysW.png

Zaczynając od początku, zarzucanie mi obrazy lidera oraz zarządu frakcji jest zwykłym oszczerstwem kierowanym w moją stronę, poza wiadomością, do której odniosę się w późniejszej części mojej wypowiedzi, nie było nic, co w takim sposób można by było, chociażby interpretować. Wyśmiewanie się z osoby lidera oraz vlidera również nie miało miejsca, jedyne, z czego się wprost naśmiewałem, to zmiana felg w samochodach frakcyjnym oraz niedawno wprowadzone skiny, jeśli naśmiewanie się z wprowadzanych we frakcji zmian, które w mojej opinii są po prostu śmieszne, uderza bezpośrednio w lidera lub jego zastępcę to jest mi bardzo przykro, ale to nie z Państwa się tutaj naśmiewam. Do zarządu frakcji raczej nie odnosiłem się nawet w rozmowach prywatnych, poza tezą, że aktualny vlider jest tam obecnie najbardziej kompetentną osobą w mojej opinii, nie jest to chyba obraza. A jeśli chodzi o obrazę frakcji, no cóż… nie wiedziałem, że da się obrazić frakcję, tak samo, jak nie da się obrazić krzesła, odkładając żarty na bok, nie mam w zwyczaju generalizować, więc taki zarzut jest nie na miejscu, szczególnie że nie przedstawiasz żadnych dowodów.

Co do dalszej części wypowiedzi lidera SAPD pod moim wnioskiem, została mi zarzucona obraza vlidera frakcji, a rzekomy dowód został przedstawiony na pierwszym screenshocie załączonym do wypowiedzi, załączę go również tutaj.

bOx7vD5.png

W powyższej wypowiedzi nie widzę obrazy, widzę jedynie wnioski podparte dowodami, zgodnie z informacją przekazaną mi przez @GyCeK współpraca ze Studiem Filmowym została odrzucona po konsultacji z vliderem frakcji.

5S5AGXJ.png

Do tego zostałem zapewniony o dalszych rozmowach z resztą zarządu, ale nie robiłem sobie łaski, wiedziałem, że projekt i tak zostanie odrzucony. Co do zbywania i nieodpisywania na wiadomości było to faktem do wczoraj, kiedy @SandPower odpisał mi na Discordzie, dlatego ta wiadomości nie jest obrazą, a faktem. Dodam jeszcze, że vlider odniósł się do odrzucenia mojego projektu w taki sposób, daje to do myślenia.

H0G775T.png

Kolejnym screenshotem był ten.

aGAJP1h.png

@GyCeK twierdzi, jakoby nie ukrył żadnej wiadomości, proszę o zweryfikowanie tego faktu, prowadząc rozmowę pod tym statusem, byłem trzeźwy, a mimo tego mogłem zobaczyć wiadomość o treści „xd”, która została potem ukryta.

Co do ostatniego screenshota, o którym zresztą wspominałem na początku mojej wypowiedzi, czyli tego.

GM9tLpQ.png

Lider frakcji uznał to za obrazę, faktycznie może forma, w jakiej wyraziłem tą opinię była nieco za mocna, ale jak inaczej można nazwać wprowadzanie sporej ilości głupich zmian dążących do obniżenia poziomu samej frakcji, nieracjonalne prowadzenie rozmów z biznesem z powodu swoich prywatnych relacji z jego vliderem. Co do odrzucania słusznych skarg chodzi o tę skargę:

Każdy, kto kiedykolwiek był w SAPD, wie że ogranicznik ma pewne wahania prędkości w zależności od przyspieszenia pojazdu, spamując LPM można nałożyć mandat na osobę, która jedzie na ograniczniku 80km/h.

Na koniec dodam jeszcze, że idąc logiką lidera, to czarna lista frakcji należy się każdemu, kto przejeżdżając obok radiowozu, na chacie napisze „HWDP”, bo moje wypowiedzi nie były nawet w takim stopniu obraźliwe.

Dowody: Wszystkie dowody zawarłem w opisie sytuacji.
Świadkowie: @Lampi

Wszystko wyjaśniłem w poprzedniej skardze. Stwierdziłem, że nie muszę dopuszczać Was do głosu, skoro nawet Wasze wnioski o zdjęcie z Czarnej Listy funkcjonowały na zasadzie "Jeden napisał a potem każdy po kolei ctrl+c -> ctrl+v"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin