Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[SELL] Rzadki skoczny pojazd i Mazde RX 7 :D

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie dodam,że przyjmuje również wymiany z moją ewentualną dopłatą ( mam sporo kasy ). Interesują mnie tylko i wyłącznie Zr-350 Alpha Stallion Premier Super GT Jester Huntley Sadler Bobcat Picador na silnikach 2.0-2.2 najlepiej z FT bez Nitra.

Model: Pony
ID: 21711
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 4k
Dodatki:  Lampy i Licznik (
███) | Hydraulika | Fele malowane | Ogranicznik | Rejka " PONY HUB | LPG 75dm3 
Cena: 300k do ustalenia
Coś od siebie: A więc tak Pony to przede wszystkim niesamowity pojazd do zabawy i organizacji,jego możliwości skakania na hydraulice biją na głowę większość dostępnych lowriderów,pony jest również bardzo rzadkim spotykanym pojazdem,dzięki czemu wielu kolekcjonerów napewno chętnie przyjmie go pod swoje skrzydła. Owy model jest piątym Ponym na serwerze, z czego pierwszy jest niedostępny.  Ogólnie na serwerze jest tylko 15 sztuk Pony z czego 2 są na wyzerowanych kontach,więc na dobrą sprawę jest tylko 13 w obiegu,z czego większość właścicieli ich po prostu nie sprzedaje. Jest to również jedyne na serwerze pony na silniku 1.8.

SS’y:

VaAUVIF.png

Model: Zr-350
ID: 12221
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 5k
Dodatki: UP1/UP3 | Licznik (
███) | Atrapa nitra - podwojna butla | LPG 75dm3 | Ogranicznik | Fele malowane | Klucz dodatkowy.
Cena: 335k do minimalnego nego
Coś od siebie: Zacna mazda, o niezłych osiągach - 215km/h i fajnym tuningu. ( Na ssie ma jeszcze UP2,aktualnie już nie ) 
SS’y: 

i7lwM96.png

Edytowane przez adus12135

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin