Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Matias2525

Xayah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Xayah

Nick osoby oskarżonej: Matias2525 @Matias2525

Powód napisania skargi: Jadąc lawetą zauważyłem iż owy pracownik czeka przy pożarze nie ruszając się. Pomyślałem, że afk. Zaglądam po Tab a tam 2 pracowników z SARA, prawie 400 osób na serwie (https://imgur.com/a/bduwjGG), wiedząc że wyższe rangi w owej frakcji lubią sobie nic nie robić, a niższe mają aż za dużo roboty, postanowiłem zapytać gracza o ilość zgłoszeń, z którym Matias był na służbie, oto odpowiedz: https://imgur.com/a/BYexfqN. Przez takich graczy na lawetę trzeba czekać po 30min, skończy się ten pożar, poleci afczeć przy następnym, jak większość pracowników SARA ;) 

Dowody:

https://imgur.com/a/bduwjG

https://imgur.com/a/BYexfqN

• Administrator

Witam jak widać widzę muszę się wypowiedzieć więć proszę daję logi które światczą o tym że nic złego nie zrobiłem.

[2019-08-13 20:46:36] [Output] : << Xayah [154]: 2 sara na seriwe a ty afczysz?
[2019-08-13 20:47:22] [Output] : >> Xayah [154]: ale o co ci chodzi nie interesuj sie pilnuj swoich spraw dobrze
[2019-08-13 20:47:31] [Output] : << Xayah [154]: żałosne jest twoje zachowanie
[2019-08-13 20:47:42] [Output] : << Xayah [154]: jeden typ musi zapierniczac, a ty afk stoisz
[2019-08-13 20:48:18] [Output] : >> Xayah [154]: a ja zrobie co trzeba z twoim zachowaniem nie bedziesz mnie pouczal
[2019-08-13 20:48:29] [Output] : << Xayah [154]: po prostu skarga poleci
[2019-08-13 20:48:37] [Output] : >> Xayah [154]: na mnie?

Lećmy dalej więc

[2019-08-13 20:48:44] [Output] : << Xayah [154]: zgadnij ;)
[2019-08-13 20:49:12] [Output] : >> Xayah [154]: a pisz mam wszystko nagrane wiec powodzenia
[2019-08-13 20:49:45] [Output] : << Xayah [154]: co mnie obchodzi twoje nagranie, nie mozesz isc na patrol afk robic to czekasz na safd
[2019-08-13 20:50:10] [Output] : Matias2525 [277]: Xayah jaki patrol czlowieku dobra nie gadam z toba

ostatni log nie dałem na pm więc  widać jak widać.

Widać że gracz mnie obraża od żałosnych więc dlaczego tak się dzieje, ale po drugie jeżeli mi wiadomo to w każdej w chwili mogę zabezpieczyć pożar więc nie wiem w czym problem.

Edytowane przez Matias2525

2 minuty temu, Matias2525 napisał:

Widać że gracz mnie obraża od żałosnych

Nie nadinterpretuj moich słów, ponieważ nie napisałem, że jesteś żałosny, tylko żałosne jest twoje zachowanie jako członka SARA. Wiedząc, że pojawia się wiele zgłoszeń, myślę, że ostatnią rzeczą którą powinieneś robić jest zabezpieczanie pożaru.

• Administrator

Jeżeli będzie trzeba to mam logi że przez prawie 2 godziny byłem sam i na każde wezwanie SAPD i czy SAFD podjechałem więc masz prawo sądzić  że  afczylem ale że  swoje robiłem to już nie widać  

Edytowane przez Matias2525

6 minut temu, Matias2525 napisał:

Jeżeli będzie trzeba to mam logi że przez prawie 2 godziny byłem sam i na każde wezwanie SAPD i czy SAFD podjechałem więc masz prawo sądzić  że  afczylem ale że  swoje robiłem to już nie widać  

To już inna sprawa że 300 osób na serwie 1 z SARA, niezła frekwencja;D SAPD, SAFD swoją drogą, a co z graczami?

Tutaj ss, porzucone auto 100m od Ciebie https://imgur.com/a/T3RGb00

• Administrator

Nie nie było natłoku zgłoszeń ponieważ na służbie były jeszcze dwie osoby,  czyli łącznie 3 były osoby na służbie,  ale w między czasie oczekując na SAFD jedna osoba była na przerwie, po zakończonych działaniach przez służby od razu wziąłem zgłoszenie z ppdl i na ten moment nie było żadnych zgłoszeń.  Mogą to potwierdzić gracze KropSon oraz VENOMEQ, ponieważ w tym momencie ci gracze przebywali na służbie.  

4 godziny temu, Matias2525 napisał:

Nie nie było natłoku zgłoszeń ponieważ na służbie były jeszcze dwie osoby,  czyli łącznie 3 były osoby na służbie,  ale w między czasie oczekując na SAFD jedna osoba była na przerwie, po zakończonych działaniach przez służby od razu wziąłem zgłoszenie z ppdl i na ten moment nie było żadnych zgłoszeń.  Mogą to potwierdzić gracze KropSon oraz VENOMEQ, ponieważ w tym momencie ci gracze przebywali na służbie.  

Nie oszukujmy się, byłem w SARA z 2 lata, wiem ile jest zgłoszeń jak jest 400 osób na serwie. Specjalnie zapytałem się pracownika z którym  byłeś na służbie ile jest zgłoszeń, odpisał sporo(https://imgur.com/a/BYexfqN). Na ss widać że były 2 osoby,a nie 3. Jedna osoba robiła zgłoszenia, a Ty w tym czasie: zabezpieczanie pożaru (5min), oczekiwanie na SAFD (z 20 min), akcja RP SAFD (20 min). A później lecimy na następny pożar i dalej minutki lecą. Takie zachowania wśród pracowników waszej frakcji są częstym widokiem, nie jesteś jedyny. 

5 godzin temu, Matias2525 napisał:

Mogą to potwierdzić gracze KropSon oraz VENOMEQ

VENOMEQ może potwierdzić, chyba to że sam tak robi;D 

Po sprawdzeniu logów przy pomocy Administracji mogę stwierdzić, iż owszem pojawiały się zgłoszenia w tym czasie, jednak wszystkie były dysponowane i nie było problemu z ich wykonaniem. Co do samego zabezpieczenia pożaru, pracownik, patrolując obszar lawetą czy to innym pojazdem ma prawo wezwać służbę do ugaszenia pożaru, czy też innego incydentu drogowego. Naturalne, chyba że jak wykona zabezpieczenie to oczekuje na jednostkę i tyczy się to zarówno pożaru, jak i np. wypadku. Odnośnie do określenia " A później lecimy na następny pożar i dalej minutki lecą" muszę tutaj niestety przyznać Ci rację, bo pojawiały się takie incydenty, jednak bardzo często sama frakcja SAFD prosi nas o szukanie pożarów, w każdym razie ta sprawa zostanie jeszcze raz poruszona i tak jak już wcześniej wspomniałem pracownik miał prawo zabezpieczyć pożar i wezwać służby, jeżeli nie zaniedbywało to innych zgłoszeń.

Edytowane przez Masellko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin