Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Maciek. - oskarżony przez LilBilu

bilu.klimatkartel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator RCON

Nick funkcjonariusza: Maciek.
    Data i godzina zdarzenia: 28.08.2019 15:57-16:01/02
    Pełen opis sytuacji: Wyjeżdżając z giełdy LV (25K-250K) zauważyłem funkcjonariusza stojącego koło radiowozu w dość nietypowym miejscu (nigdy wcześniej nie widziałem kontroli policji w tym rejonie). Postanowiłem podjechać i się przywitać. Moja pierwsza wiadomość do gracza @Maciek. brzmiała: "Ale fajna suszarka". Niestety nie dostałem odpowiedzi na wiadomość, odczekałem około minutę i wysłałem kolejną o treści: "żyjesz?". Na tą wiadomość również nie otrzymałem odpowiedzi. Postanowiłem wysłać zgłoszenie do administracji z tą sytuacją (co widać na załączonym screenie z konsoli, tak jak wiadomości które do niego pisałem) ale niestety każdy z supportów i adminów był zajęty. Oprócz mnie w całym zdarzeniu uczestniczył gracz @kupalada.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: oto screeny https://imgur.com/a/PpOFNwy

Pozdrawiam, LilBilu :)

Ja, LilBilu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam.

Administrator pojawil sie przy mnie byl to @AdiK.. Rozumiem twoje zachowanie ze nie podobalo ci sie to ze nie odpowiedzialem ale takie komentarze typu "fajna suszarka" itd. slysze dosyc czesto, na wszystko co do mnie pisza ludzie chyba nie musze odpowiadac tym bardziej ze nie potrzebowales pomocy czy cos w tym rodzaju. Wedlug zasad wykonywania pomiaru predkosci stalem prawidlowo w tamtym miejscu. 

• Administrator RCON
35 minut temu, Maciek. napisał:

Witam.

Administrator pojawil sie przy mnie byl to @AdiK.. Rozumiem twoje zachowanie ze nie podobalo ci sie to ze nie odpowiedzialem ale takie komentarze typu "fajna suszarka" itd. slysze dosyc czesto, na wszystko co do mnie pisza ludzie chyba nie musze odpowiadac tym bardziej ze nie potrzebowales pomocy czy cos w tym rodzaju. Wedlug zasad wykonywania pomiaru predkosci stalem prawidlowo w tamtym miejscu. 

Nie mówię, że źle stałeś. Sam fakt, że później napisałem do ciebie czy żyjesz a ty mi nie odpisałeś. Raczej to było normalne pytanie na które każdy powinien odpowiedzieć jeżeli aktualnie gra a nie jest AFK. Normalna sprawa, że za takie coś napisałem skargę, bo jeżeli ja zrobiłbym to samo u siebie we frakcji to również ktoś napisałby skargę. Administrator @AdiK. pojawił się przy tobie dopiero w momencie jak wysłałem zgłoszenie z dopiskiem "afk na służbie". Dopóki go nie wysłałem stałem tam dobre 2/3 minuty wraz z kolegą wyżej oznaczonym. Samochody przejeżdżały a ty nie używałeś urządzenia do pomiaru prędkości. To była dość dziwna sytuacja dlatego jesteśmy w tym momencie na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin