Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na policjanta

kubasek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nie posiadam administrator powiedział że będzie w logach gry wszystko 

Data i godzina zdarzenia: 02.09.2019 ok  16:00

Pełen opis sytuacji: Policjanci zatrzymali mnie po czym zaczeli zadawać pytania , lecz ja mam mute na serwerze i nie mogłem im odpowiadać , po czym kazali mi wysiąść z lawety zaczełem wysiadać gdy nagle skuł mnie jeden z nich i zawieźli mnie na komendę i powiedzieli że nakładają na mnie karę 1200$ oraz 12 min .  A ja nawet nie mogłem zareagować jakoś 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Administrator napisał że wszystko jest w logach

*NIE KARAĆ PUNKTAMI*

Chcę ci pomóc. Czy po 4life grałeś na jakimś serwerze? Jak nie to otwóz lokalizację pliku MTA

Potem w folderze gry znajdź folder MTA>>LOGS>> oraz plik tekstowy console

Tam możesz to na spokojnie wyszukać

Proszę dokładnie przeczytać temat "Informacje" w dziale "Skargi", oraz zastosować się do wszystkich zasad tam przedstawionych.
Dodatkowo Proszę także przedstawić dowody obciążające funkcjonariusza.

Gdy Pan postanowi dostosować się do moich rad, to proszę napisać nową skargę.

Edytowane przez GyCeK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin