Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

LOCK

xHyper
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Danielihno napisał:

widze z kim, najwiekszym pajacem na serwie 
02' - ale ty jestes dorosly haha zebys sie czasem nie przeliczyl

Widzę że cię dupcia boli xD (Zwyzywałbym ale szkoda mi dostawać pkt na takich frajerków)

Teraz, Danielihno napisał:

widze z kim, najwiekszym pajacem na serwie

Ale naprawdę biją cie chyba ku**a w domu. Zaczynasz szukać atencji przez to ze nie chcial ci sprzedać tej zajebanej manany i piszesz ku**a ze to niby ja kozacze. Naprawde mi cie jest żal ku**a. Zobaczy sie czy zrobi czy nie 

5 minut temu, KubotyJeremiasza napisał:

Ale naprawdę biją cie chyba ku**a w domu. Zaczynasz szukać atencji przez to ze nie chcial ci sprzedać tej zajebanej manany i piszesz ku**a ze to niby ja kozacze. Naprawde mi cie jest żal ku**a. Zobaczy sie czy zrobi czy nie 

ciebie bija bo jestes jakis niewyzyty typie, spinasz sie przez kabelki a na ulicy dostalbys liscia i bys grzecznie przeprosil. 
z poprawczaka wyszedles czy cie nie karmili w domu ze taki spiety siedzisz i kozaczysz i myslisz ze mozesz wszystko na jakims forum w gierce online haha nie wierze w ludzi takich jak ty powinni odciac na stale od sieci bo to jest kaplica

8 minut temu, KubotyJeremiasza napisał:

i mam gdzies czy nie chcial mi sprzedac jego smiesznej manany bo to tylko gra i nie spinam sie tak jak ty bo szkoda na gre tyle nerwow nie wiem moze dla ciebie to cale zycie ale ja gram w to dla funu i mam beke z takich napinaczow jak ty 

ciebie bija bo jestes jakis niewyzyty typie, spinasz sie przez kabelki a na ulicy dostalbys liscia i bys grzecznie przeprosil. 
z poprawczaka wyszedles czy cie nie karmili w domu ze taki spiety siedzisz i kozaczysz i myslisz ze mozesz wszystko na jakims forum w gierce online haha nie wierze w ludzi takich jak ty powinni odciac na stale od sieci bo to jest kaplica

To jest typowa odpowiedz chłopa co nie ma już żadnej odpowiedzi i pisze ze bym dostał liścia na ulicy jak bym wyszedł :) Karmić mnie karmią nie wiem jak u ciebie bo u mnie nie trzeba się bić o je***y talerz zupy na obiad

Teraz, KubotyJeremiasza napisał:

To jest typowa odpowiedz chłopa co nie ma już żadnej odpowiedzi i pisze ze bym dostał liścia na ulicy jak bym wyszedł :) Karmić mnie karmią nie wiem jak u ciebie bo u mnie nie trzeba się bić o je***y talerz zupy na obiad

i znowu nie potrzebnie sie napinasz jak plandeka na żuku typie ty co ty masz w glowie w ogole, jedziesz mnie jaki to ja nie jestem a nawet mnie nie znasz a ja moge smialo stwierdzic ze akurat u ciebie serio moglo tak byc bo musisz sie teraz wyżyc w sieci bo juz 3 raz piszesz ze mnie "nie karmia" czyli cos musi byc na rzeczy. 
jestem pewny ze siedzisz teraz przed kompem caly dzien, jestes ulany i wcinasz cipsy i masz 15 lat i nie wiesz co zrobic w zyciu 
pozdro nie wnikam dalej w twoje zycie bo mam w to wbite nie tak jak ty haha

i znowu nie potrzebnie sie napinasz jak plandeka na żuku typie ty co ty masz w glowie w ogole, jedziesz mnie jaki to ja nie jestem a nawet mnie nie znasz a ja moge smialo stwierdzic ze akurat u ciebie serio moglo tak byc bo musisz sie teraz wyżyc w sieci bo juz 3 raz piszesz ze mnie "nie karmia" czyli cos musi byc na rzeczy. 
jestem pewny ze siedzisz teraz przed kompem caly dzien, jestes ulany i wcinasz cipsy i masz 15 lat i nie wiesz co zrobic w zyciu 
pozdro nie wnikam dalej w twoje zycie bo mam w to wbite nie tak jak ty haha

Nie żeby coś ale to ty szukasz atencji i próbujesz na siebie zwrócić uwagę...

Teraz, xHyper. napisał:

Nie żeby coś ale to ty szukasz atencji i próbujesz na siebie zwrócić uwagę...

kolejny nie umie myslec 
przeciez sam zaczal mnie wyzywac to go wyjasniam. 
sam nie zaczynam bo mam gdzies takich typkow szkoda czasu

26 minut temu, Danielihno napisał:

delta nie zrobi ci za darmo manany cabrio, bo cabrio podnosi cene w mananie akurat i to jest zakazane w mananie

Kto mówił, że za darmo? Jasnowidzem jesteś przewidujesz przyszłość? Co do podnoszenia cen w mananie to z 1.4 czy tam 1.6 czystych to faktycznie podnosi cenę, ale w takiej mananie wątpie, że wzrośnie ta cena... Więc proszę cię skończ tę dziecinadę, bo to jest żałosne co ty w tym momencie robisz...

1 minutę temu, xHyper. napisał:

Kto mówił, że za darmo? Jasnowidzem jesteś przewidujesz przyszłość? Co do podnoszenia cen w mananie to z 1.4 czy tam 1.6 czystych to faktycznie podnosi cenę, ale w takiej mananie wątpie, że wzrośnie ta cena... Więc proszę cię skończ tę dziecinadę, bo to jest żałosne co ty w tym momencie robisz...

ale ty czytać nie potrafisz czy jak? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin