Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Oznacz konfidenta lub przypałowca

Norbercikk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1.Konfident (Na przykład: gracz który reportuje wszystkich graczy za wszystko co się da, Ewentualnie to może też być admin lub support)

2.Przypałowiec (Gracz, admin lub support przez którego na przykład: tracicie prawko za wspólne taranowanie się dla zabawy)

3.Możecie chodź nie musicie podawać powodów na oznaczonych graczy lub tych z administracji i supportu

I jeszcze jedno do szanownej administracji ten post nie ma zamiaru urazić żadnego gracza oraz członka ekipy który będzie tutaj oznaczony tylko to jest w formie takiej zabawy

Tutaj macie przykłady dokładne:

1.Konfident: gracz @PiotrekKowalski zreportował mnie i straciłem prawko na 7dni za to że przyjechałem rozwalonym infernusem na respawn sf ocean flats żeby zabrać kolege

2.Przypałowiec: z moim kolegą @MarcinNowak taranowaliśmy się dla beki ja sandkingiem a on sweeperem i straciłem prawko na 5dni a jemu nie chciało się napisać do supporta lub admina żeby oddał mi prawko bo to dla żartów było

Edytowane przez NorbiOficjalnie

to skoro ja to wymyśliłem to pisze jako pierwszy

1.Konfident nie pamietam nazwy tych graczy a w znajomych ich nie mam

2. @WIEPSZUN.CJ zawsze jak z nim jeżdze to trace prawko za odwalanie i taran najczęściej bez powodu lub za małą akcje xd (ale nie mam co się na niego gniewać nie jego wina)

@spartakus9871 przez to że nie umie jeździć to traci prawko co chwile i jeszcze jak kogoś staranuje przez przypadek to zamiast uciekać to jeszcze się zatrzymuje i pisze z nim na czacie xd

Edytowane przez NorbiOficjalnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin