Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Maciek. oskarżony przez Rolnikk,

K4per
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Versi* napisał:

Sprawdzałem podczas akcji czy byłeś na serwerze i Ciebie nie bylo. Dodatkowo w skardze wypadałoby zachować trochę powagi. Siedzicie na tym DM, zabijacie, a jak zostaniecie złapani to jest wieczny płacz.

Ja płaczę? XDDDDDD chłopie weź ty chyba po akcji sprawdziles bo nie możliwe to jest może masz jakiś zapłon spuźniony. Wez lepiej poczekamy na kogoś kto sprawdzi logi bo się zamocno ośmieszasz 

Teraz, Versi* napisał:

Osmiesza to się Pan swoimi wypowiedziami, które nie wiem czy mają być zabawne, czy co...

Nie mój problem ze masz taki zapłon że sprawdziles mnie pewnie po akcji a wgadujesz sobie że odrazu po moim zabiciu xdd

Doszło tutaj do nieporozumienia. 

Z perspektywy funkcjonariusza wyglądało to jak wylogowanie. Dotarł do radiowozu, a Pana nie ma na serwerze, więc uznał iż się Pan wylogował, oraz miał prawo aresztować przez PID.

Funkcjonariusz nie zostanie ukarany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin