Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Maciek. oskarżony przez Rolnikk,

K4per
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Maciek.
    Data i godzina zdarzenia: 06.10.2019r około godziny 20:05
    Pełen opis sytuacji: Więc tak był pościg na strefę DM.Z kolegami zaczęliśmy strzelać w PD. Poszedłem na pizze spotkałem tam 2 PD zabiłem jednego lecz drugi strzelił we mnie palizatorem.Następnie złapał mnie i próbował mnie wsadzić w radiolke do Maćka.Udało mu się leczy przy wyjedźcie zostałem uratowany przez kolegę @Tryff. gdzie zabił mnie w tej radiolce.Po 10 minutach może 15 zostałem wsadzony do więcienia na PID za ✔ Powód: Zabójstwo SAPD + relog + wpisy. Nie rozumie dlaczego dał mnie na PID jeżeli zostałem zabity przez kolegę .Jak  kolega mnie zabił to od razu PD się zmyło z strefy.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.

✔ Powód: Zabójstwo SAPD + relog + wpisy

✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 180 minut/y

Ja, Rolnikk zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Rolnikk

Teraz, Maciek. napisał:

@Versi* (nie mogę usunąć oznaczenia Versiego pisząc z telefonu)

Sprawdzenie czy wylogowales się było maksymalnie według mnie w przeciągu 5 minut od momentu w którym zauważyliśmy że znikłeś nam z radiowozu. 

Zostałem zabity przez kolegę. W logach administracja może sprawdzić. Jak uciekliście to odczekałem 15 min na strefie strzelając się z kolegami po 15 min zrobiłem reconnect. 

Uszanowanie, Police Officer III Versi* z tej strony.

A więc od początku. Podczas interwencji na DM rozpocząłeś ostrzał w naszą stronę. Zostałeś złapany i wsadziłem Ciebie do radiowozu Maciek. po czym zostałem zabity. Kiedy biegłem powoli na strefę dostałem informację, że nie ma Ciebie w radiowozie. Postanowiłem sprawdzić po chwili czy się nie wylogowałes, okazało się, że tak. W takim razie kazałem Maćkowi wsadzić Pana po PIDzie. Niemożliwe, że trwało to 15 minut, jest to za dużo.

Za błędy przepraszam, pisałem z telefonu.

4 minuty temu, Versi* napisał:

Uszanowanie, Police Officer III Versi* z tej strony.

A więc od początku. Podczas interwencji na DM rozpocząłeś ostrzał w naszą stronę. Zostałeś złapany i wsadziłem Ciebie do radiowozu Maciek. po czym zostałem zabity. Kiedy biegłem powoli na strefę dostałem informację, że nie ma Ciebie w radiowozie. Postanowiłem sprawdzić po chwili czy się nie wylogowałes, okazało się, że tak. W takim razie kazałem Maćkowi wsadzić Pana po PIDzie. Niemożliwe, że trwało to 15 minut, jest to za dużo.

Za błędy przepraszam, pisałem z telefonu.

Ale jak już jeżeli zostałem zabity to już było po mojej akcji z wami. Zrobilem reloga 15 min po akcji. Przez was teraz siedzę niesłuszne 180 min. Jak zostałem zabity zdążyłem jeszcze 3 Pd zabić a potem  uciekliście z dm. 

Edytowane przez Rolnikk

1 minutę temu, Rolnikk napisał:

Ale jak już jeżeli zostałem zabity to już było po mojej akcji z wami. Zrobilem reloga 15 min po akcji. Przez was teraz siedzę niesłuszne 180 min. 

Ja TAB'a sprawdziłem od razu kiedy niby zostałeś zabity. Nie bylo Ciebie wtedy. Nie jest możliwe, że po 15 minutach akurat zrobiłeś reloga.

Teraz, Versi* napisał:

Ja TAB'a sprawdziłem od razu kiedy niby zostałeś zabity. Nie bylo Ciebie wtedy. Nie jest możliwe, że po 15 minutach akurat zrobiłeś reloga.

Ale jak zostałem zabity wbilem na dm z kotem i zabiłem 3 sapd potem uciekliście z dm. I odczekałem 15 min i reconnect. Czego nie rozumiesz? 

4 minuty temu, Rolnikk napisał:

Ale jak zostałem zabity wbilem na dm z kotem i zabiłem 3 sapd potem uciekliście z dm. I odczekałem 15 min i reconnect. Czego nie rozumiesz? 

Tłumacze Ci ciągle, że po niby zabiciu nie było Ciebie u mnie już na serwerze... Nie wiem skąd wziąłeś te 15 minut.

Edytowane przez Versi*

4 minuty temu, Rolnikk napisał:

Chciałbym to zobaczyć w logach że rzeczywiście tak było. I wiadomość jaka otrzymałem o treści "xd" w monecie w którym byłem już w areszcie i wpisywałem PID, utwierdziła mnie tym bardziej w przekonaniu o tym że to był wykonany relog.

4 minuty temu, Versi* napisał:

Tłumacze Ci ciągle, że po zabiciu nie było Ciebie u mnie już na serwerze... Nie wiem skąd wziąłeś te 15 minut.

Administracja może sprawdźić jak zabił mnie tryf to zabiłem po tym jeszcze was. Po akcji odczekałem 15 min i reconnect. 

Edytowane przez Rolnikk

Teraz, Versi* napisał:

Dziwne, skoro sprawdziłem te niby zabicie od razu. Nie było Ciebie na serwerze. My wtedy wjechaliśmy tam kolejny raz, więc nie możliwe, ze nie bedac na serwerze nas zabiłeś.

XDDDDDDDDDD administracja sprawdzi logi xdd wy się ośmieszacie już. Mówię zostałem zabity przez tryff następnie wbiegllem jescze raz na strefę i zabiłem was bo jeden pd kampil z snajpą drugi celowal z palizatora oby 2 zabiłem z uzi. Zrobiłem rc po akcji 15 min po. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin