Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika MlodYBorek, oskarżony przez DawidJasper.

Jasper_JK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: DawidJasper
Nick osoby oskarżonej: MlodYBorek
Powód napisania skargi: Wyzwiska w stronę graczy + szantaż na służbie.
Dowody: 
https://imgur.com/a/3gQaqBE ( nie mam niestety pełnej rozdzielczości więc dodam logi) [2019-10-11 17:57:25] [Output] : MlodYBoreK [201]: co za debil

Spoiler

[2019-10-11 17:59:13] [Output] : << MlodYBoreK [201]: a jak mam SS jak uderzasz i skracasz
[2019-10-11 17:59:26] [Output] : >> MlodYBoreK [201]: spoko luz
[2019-10-11 17:59:34] [Output] : << MlodYBoreK [201]: to lepiej nie pisz.. bo ja napisze

Teraz, DawidJasper napisał:

Wymusiłeś pierwszeństwo 2 minuty jechałem skrótem. Hmm w tej bajce były smoki ? proszę o dowody to jest 1 rzecz. 2 rzeczą jest to że to skarga na ciebie nie na mnie a to ty masz reprezentować godnie swoją frakcję nie ja.

no ja ślepy nie jestem.. widziałem jak skracasz.. i wymuszasz

Odnośnie do sytuacji "wymuszania pierwszeństwa" nie mam tutaj żadnych dowodów w tej sprawie, jeżeli takie są to zapraszam do działu "skargi na graczy". Odnośnie do Twojego zachowania @MlodYBoreK - Twoim obowiązkiem jest zachowywać kulturę oraz godnie reprezentować frakcję na służbie, jak i poza nią. Oskarżony zostaje ukarany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin