Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na eice - oskarżony przez filip6771

zaprawa:)
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Police Oficer III eice.

Na samym początku popraw wzór.

Żeby nie pisać kolejnego postu wypowiem się odrazu. Mandat wynosił 5395 a więc 54 minuty JAIL-a, dodatkowo miał pan wpis za który doliczyłem 20minut. Razem wychodzi 74 minuty a pojazd na po za 50% ceny mandatu a więc 2697.5PLN a pojazd dalem za 2500PLN więc zaoszczędziłeś prawie 200PLN. Co do tego "A zapomnialem ma pan mute. ", może zabrzmiało to trochę nie fajnie lecz nie widziałem jak to sformułować. Chodzi o to iż osoba posiadająca mute odrazu po pościgu idzie do JAIL-a ponieważ nie ma możliwości przyjęcia/odmowy mandatu a ja nie zauważyłem iż posiada pan mute i odrazu zapytałem się czy przyjmuje pan mandat i wtedy kolega poinformował mnie że ma pan mute i wtedy napisałem oto te zdanie. Moim zdaniem skarga nie słuszna z powodu iż popełniłeś wykroczenie za które odpowiedziałeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin