Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe - oskarżony przez cosx000

Big_Ben
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @deluXe
    Data i godzina zdarzenia: dzisiaj godz 17:00
    Pełen opis sytuacji: Jechałem w stronę giełdy, na skrzyżowaniu jechał pościg, nie zdążyłem zareagować i funkcjonariusz wjechał we mnie. Obróciło mnie jak i niego, pomyślałem że nic takiego się nie stało, więc sobie pojechałem, a po chwili widzę strzały w karoserię i ja wraz ze znajomym zginęliśmy. Wróciłem na miejsce zdarzenia, a auto było na dnie zbiornika wodnego.

Domagam się opłacenia przebitej opony wraz z kosztem wyjęcia z parkingu policyjnego. https://imgur.com/a/o1RsT93
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/9FqdOTs oraz potwierdzające tożsamość << Axidus* [102]: deluxe bronią M4

Ja widziałem, że staranowałeś jeszcze kogoś. 

4 godziny temu, Big_Ben napisał:

Żadnego radiowozu nie staranowałem oprócz bulleta (lub bullet mnie)

Na pewno taran osób trzecich to coś co jest porządne na pościgu.  Akurat bez powodu bym tracił czas na ciebie.

4 godziny temu, Big_Ben napisał:

Obróciło mnie jak i niego,

W żaden sposób mnie nie obróciło. Nawet po zderzeniu czołowym, premier nie jest w stanie obrócić bulletem PD. Po prostu starałem się Ciebie uniknąć, znacznie mnie otarłeś, nic więcej.

1. Brak wzoru

2. Brak dowodu, który to potwierdza rzekomy taran z mojej strony

3. Użycie broni było uzasadnione, swoimi czynami bezpośrednio naraziłeś życie 3 lub 4 funkcjonariuszy (nie wiem ile osób siedziało w oznakowanym) Wykonywałem swoje obowiązki nie łamiąc przy tym regulaminu.

Nie mam zamiaru się tu już więcej wypowiadać. Czekam, aż zarząd zamknie mi tą skargę i auf wiedersehen

1. Jaki brak wzoru?

2. Czy ja pisałem że ty mnie staranowałeś? Pisałem tylko że mnie zabiłeś.

3. W jaki sposób naraziłem życie?

A i uderzenie w tylny bok powoduje stracenie przyczepności na osi tylnej co skutkuje obróceniem.

Taran mnie nie obchodzi. Obchodzi mnie użycie broni.

Edytowane przez Big_Ben

24 minuty temu, Big_Ben napisał:

1. Jaki brak wzoru?

No brak wzoru to brak wzoru. Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.

25 minut temu, Big_Ben napisał:

2. Czy ja pisałem że ty mnie staranowałeś? Pisałem tylko że mnie zabiłeś.

No zabiłem to prawda. Przy okazji kilka opon dostało. Ale to nie zmienia faktu, że użycie broni było uzasadnione. Dlaczego? Czytaj niżej

26 minut temu, Big_Ben napisał:

3. W jaki sposób naraziłem życie?

Wjechanie w jeden radiowóz bym wybaczył, zdarzają się przypadki, każdy jest człowiekiem. Gdy zrobiłeś to drugi raz miałem jasność, że robisz to celowo. W taki sposób narażasz życie swoje, oficerów jak i osób trzecich - przechodniów, innych uczestników ruchu drogowego.

28 minut temu, Big_Ben napisał:

A i uderzenie w tylny bok powoduje stracenie przyczepności na osi tylnej co skutkuje obróceniem

Na bullecie PD uderzenie premiera nie robi większego wrażenia. Masa jak i wzmacniana karoseria utrzymały pojazd na drodze w znośnym stanie.

29 minut temu, Big_Ben napisał:

Taran mnie nie obchodzi. Obchodzi mnie użycie broni.

Skoro Ciebie nie obchodzi, że taranujesz PD a później płaczesz w skardze to mnie teraz ta skarga nie obchodzi i czekam aż zarząd ją zamknie bo już chyba się wszyscy pośmiali ; )

22 godziny temu, Big_Ben napisał:

Domagam się opłacenia przebitej opony wraz z kosztem wyjęcia z parkingu policyjnego

????

Po taranie zacząłeś uciekać. Render Cie nie łapał, a miałem ważniejsze rzeczy na głowie niż jakiś odwalacz. Więc dołączyłem do kordonu i kontynuowałem pościg. A to, że SARA znalazła Twój pojazd i uznała go jako porzucony to nie mój problem. Ciesz się, ze oni a nie my ; )

8 minut temu, deluXe napisał:

No brak wzoru to brak wzoru. Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.

Jakbyś nie widział wzór zastosowałem. Nie wiem o co problem.

8 minut temu, deluXe napisał:

Gdy zrobiłeś to drugi raz miałem jasność, że robisz to celowo.

Kiedy drugi raz? Jechałem raz w jedną stronę, nie wracałem się. Uderzyłem w jednego. Po co miałbym celowo wjeżdżać w sapd?

10 minut temu, deluXe napisał:

Skoro Ciebie nie obchodzi, że taranujesz PD a później płaczesz w skardze to mnie teraz ta skarga nie obchodzi i czekam aż zarząd ją zamknie bo już chyba się wszyscy pośmiali ; )

Tu miałem na myśli to, że się skupiasz w skardze na samym taranowaniu, nie zastrzeleniu.

3 minuty temu, deluXe napisał:

????

Po taranie zacząłeś uciekać. Render Cie nie łapał, a miałem ważniejsze rzeczy na głowie niż jakiś odwalacz. Więc dołączyłem do kordonu i kontynuowałem pościg. A to, że SARA znalazła Twój pojazd i uznała go jako porzucony to nie mój problem. Ciesz się, ze oni a nie my ; )

Nie zacząłem uciekać, a po prostu sobie pojechałem. W większości przypadków jak ktoś wjedzie w kogoś na służbie, ten odpisze ".", lub "..." i odjedzie.

Wydaje mi się że samochód nie został wyciągnięty przez sarę tylko sam tam zabrany został ("Water lift" to raczej nie gracz).

A to do wody wpadł.

Ale i tak żadna z twoich wypowiedzi nie świadczy o nadużyciu broni przeze mnie. Tym bardziej brak popartych dowodami.

Ja wiem jak wyglądała sytuacja, przedstawiłem ją. 

I jeśli po taranie służb oczekujesz, że napiszą "..." i czujesz się bezkarny to po co tu grasz. Po tych wypowiedziach powinieneś skończyć z permem "szkodnik" gdyż nie jedna osoba z takim podejściem jak Ty tak skończyła

Edit: dajcie pany trochę reakcji bo mało brakuje do tysiaka. Przynajmniej tyle będę miał z tej skargi

Edytowane przez deluXe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin