Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

NIEŚMY POMOC

Krupa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, jest nas całkiem sporo, a razem możemy zdziałać wiele, więc fajnym pomysłem byłoby zacząć pomagać.
Pajacyk to program dożywiania dzieci w szkołach, który od 1998 roku prowadzi Polska Akcja Humanitarna (PAH). W ramach programu finansowane są posiłki w polskich szkołach i placówkach środowiskowych.
Zabawa polega na dwóch kliknięciach. Najpierw klikamy TUTAJ, a następnie w brzuszek pajacyka, co powoduje wyświetlenie się banneru reklamowego.
Z nieoficjalnych źródeł udało mi się wyczytać, że za jedno kliknięcie reklamodawcy przekazują 10 groszy na rzecz programu. Zobaczymy ile uda nam się uzbierać jako społeczność 4Life! Więc klikamy i sumujemy wspólnie kwotę. Ja zaczynam, klikam pajacyka po czym piszę 10 groszy, osoba niżej piszę 20 groszy, następna 30 groszy itd.

Edit: zapomniałem dopisać, że można klikać w pajacyka jeden raz każdego dnia. Nic to nas nie kosztuje, a zaledwie jednym kliknięciem jesteśmy w stanie wspomóc szczytny cel. Niby to tylko 10 groszy, ale grosz do grosza, a będzie kokosza Zachęcam każdego do udziału w naszej wspólnej zabawie na co dzień, bo jest ona niezwykle prosta i jedyne czego wymaga od uczestników to poświęcenie kilku sekund w przeciągu doby. Klikajcie codziennie!

10 groszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin