Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o grafikę : WooNski

WooNski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: WooNski
Rodzaj pracy: Avatar i tło na profil. 
Wymiary: Takie jak na avatar i tło forum. 
Tematyka: Ładne dziewczyny lub coś kreatywnego, wymyśl coś. 
Dodatkowe informację: Napis WooNski napisany efektem Glitch. (Ruchomy najlepiej). Kolory szarawe. 
Sposób wynagrodzenia: Jak praca będzie serio świetna to się dogadamy. 
Edytowane przez WooNski

3 godziny temu, Destruktor napisał:

No nie wiem ja tam o plagiacie nic nie znalazłem.

Typ w tematyce kazał jakąś dziewczynę dać, to co? Mam zrobić zdjęcie jakiejś randomowej dziewczynie? Typie jak się tak znasz na grafikach to narysuj sam dziewczynę czy coś. Jak mam zrobić Awatar, baner, sygnaturę itd bez pobierania z neta fotografii czy też zdjęć.

17 godzin temu, CzechusChrist napisał:

Typ w tematyce kazał jakąś dziewczynę dać, to co? Mam zrobić zdjęcie jakiejś randomowej dziewczynie? Typie jak się tak znasz na grafikach to narysuj sam dziewczynę czy coś. Jak mam zrobić Awatar, baner, sygnaturę itd bez pobierania z neta fotografii czy też zdjęć.

To czego użyłeś jest narysowane. To jak widać da się narysować, bez plagiatowania z internetu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin