Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Węże strażackie.

Ciamaidek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, ogólnie miało być dla SAFD niespodzianką, ale pewien akademik wygadał KAZDEMU także pochwale się i ja tutaj co stworzyłem z małą poprawką kolegi. ;)  Ogólnie z pomysłem pomógł mi zarząd SAFD za co dziękuje, te osoby wiedzą o kogo chodzi <3 

Edytowane przez Ciamaidek

Pomysł dobry, aczkolwiek np na pożarze Flint County koło Flint Intersection, jakbyśmy mieli z tym krążyć wokół pożaru a potem iść po linii żeby je zwinąć, będzie to trwać wieki. A jeszcze gorzej jak ktoś się zakręci i zamiast zwijać zacznie jeszcze bardziej rozwijać

Edytowane przez szachista*

11 minut temu, Ciamaidek napisał:

@szachista*nie bądź tak źle nastawiony, po kliknięciu "1" wąż znika. Zresztą pobiegać to nie sztuka. A z zapłataniem nie ma szans, bo się usunie. Wszystko przemyślane 

W takim razie dobry pomysł

1 godzinę temu, Esperanzo napisał:

Bardzo mi się podoba tylko jak by jeszcze była linia W-75  podłączona do auto pompy i rozdzielacz. I jak by dopiero od rozdzielacza szła W-52 z prądownocą. 

Nie ma rozdzielacza który jest podobno zrobiony, jeśli bedzie roździelacz będą inne linie. Poza tym nikt nie mówi, że to wejdzie w serwer, nie od nas to zależy :D

8 godzin temu, szachista* napisał:

Pomysł dobry, aczkolwiek np na pożarze Flint County koło Flint Intersection, jakbyśmy mieli z tym krążyć wokół pożaru a potem iść po linii żeby je zwinąć, będzie to trwać wieki. A jeszcze gorzej jak ktoś się zakręci i zamiast zwijać zacznie jeszcze bardziej rozwijać

No tak, po co się trudzić.

Najlepiej napsiac 

/me gasi pożar 

/do ugaszony

Pomysł jak i wykonanie git, tylko ciekawi mnie czy miałoby to zły wpływ na optymalizację serwera. Chciałbym zobaczyć to na serwerze mimo, że nie gram w tej frakcji 

52 minuty temu, deluXe napisał:

No tak, po co się trudzić.

Najlepiej napsiac 

/me gasi pożar 

/do ugaszony

Pomysł jak i wykonanie git, tylko ciekawi mnie czy miałoby to zły wpływ na optymalizację serwera. Chciałbym zobaczyć to na serwerze mimo, że nie gram w tej frakcji 

Ale handlingi z masą 14t w premierze już wam nie przeszkadza ?

Chodziło mi bardziej o to że można się pogubić jak będzie się chciało go zwinąć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin