Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MisterLookPL - oskarżony przez KubsoneK*

KubsoneK.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:
    Data i godzina zdarzenia: 19.11.2019r godz. 18:00 do 18:13 coś takiego.
    Pełen opis sytuacji: Otóż tak po pewnym czasie udało mi się zrobić pościg wszystko pięknie ładnie jedziemy wszystko miało być grane RP jednakże po chwili pojazd,który jechał spowodował kolizje a ja zacząłem pisać na /do wszystko co się stało. PD zaczyna swoje RP jednakże Pan @MisterLookPL stwierdził,że wybije szybe w pojeździe i tutaj zaczynają się schody... Po pierwszym RP gdzie wynikło,że jest brak dostępu to ów Pan odegrał wybicie szyby no to ja ładnie odegrałem,że kawałki rozbitej szyby wbiły mi się w twarz ( jest to możliwe jeśli ktoś nie wieży proszę sobie poszukać) i tutaj zaczeło się nacze OOC gdzie @MisterLookPL kłucił się zemną,że nie posiadam wiedzy na temat 0RP oraz mówił o jakiś smokach także też śmieszne zachowanie ze strony waszego funkcjonariusza.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Sorki,że tylko 720p ale jakoś się ustawienie zrypało w OBS bo musiałem wyciszyć dźwięk a jakimś dobrym montażystą nie jestem...

LINK do YT: 

Ja, KubsoneK* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Dobra, no to witam. Jakbyś nie wiedział to Police Officer III+1 się kłania. Ogólnie to zapraszam z wielką przyjemnością do poradników na temat odgrywania Role-Play. Stwierdzam, że twoja wiedza na temat całej mechaniki RP nie jest w żaden sposób poprawna. Pierwsza sprawa jak możesz nagle stracić przytomność i w ogóle rany boskie po takim manewrze i zwykłym uderzeniu w ścianę po manewrze z prędkością nawet mniejszą niż 60km/h, no ale OK. Co do tego "/do Odłamki szkła wbiły się w twarz poszk." - na jakiej zasadzie? Przytoczę Ci tutaj filmik, z prawdziwego tego realnego świata we własnej postaci. 

Funkcjonariusze Los Angeles Police Department po zakończonym pościgu nie grają w jakieś zabawy, tylko od razu przystępują do działań i wyciągają uciekiniera z pojazdu wykorzystując tutaj elementy przemocy wybijając przy tym wszelkie szyby w pojeździe dodatkowo właśnie uderzając go aby unieszkodliwić go w 100% i co? Wyciągają go skutego z pojazdu nawet nie udzielając pierwszej pomocy. Właśnie nasza frakcja wzoruje się na LAPD, a nie jakieś polskiej z Sandomierza.  - podkreślam. Tutaj była bardzo podobna sytuacja, kiedy to Ty byłeś uciekinierem, gdy uderzyłeś w ten murek po manewrze czy po prostu tam uderzyłeś nastąpiła dokładnie taka sama sytuacja z mojej strony. Nie bawię się w jakieś wzywanie SAFD'ów czy czegoś tam, tylko wczuwam się w prawdziwą amerykankę bo na tym frakcja SAPD się opiera.

Tutaj masz jakiś drugi filmik. gdzie jakieś łebki wybijają sobie szyby i zwróć uwagę, gdzie te odłamki tak na prawdę lecą. Nie do środka pojazdu, tylko na zewnątrz. I tak właśnie filmy z realnego świata są najlepszym argumentem, który udowadnia wiele zachowań naszej frakcji, chcesz? - Znajdę więcej. 

3 minuty temu, MisterLookPL napisał:

Dobra, no to witam. Jakbyś nie wiedział to Police Officer III+1 się kłania. Ogólnie to zapraszam z wielką przyjemnością do poradników na temat odgrywania Role-Play. Stwierdzam, że twoja wiedza na temat całej mechaniki RP nie jest w żaden sposób poprawna. Pierwsza sprawa jak możesz nagle stracić przytomność i w ogóle rany boskie po takim manewrze i zwykłym uderzeniu w ścianę po manewrze z prędkością nawet mniejszą niż 60km/h, no ale OK. Co do tego "/do Odłamki szkła wbiły się w twarz poszk." - na jakiej zasadzie? Przytoczę Ci tutaj filmik, z prawdziwego tego realnego świata we własnej postaci. 

Funkcjonariusze Los Angeles Police Department po zakończonym pościgu nie grają w jakieś zabawy, tylko od razu przystępują do działań i wyciągają uciekiniera z pojazdu wykorzystując tutaj elementy przemocy wybijając przy tym wszelkie szyby w pojeździe dodatkowo właśnie uderzając go aby unieszkodliwić go w 100% i co? Wyciągają go skutego z pojazdu nawet nie udzielając pierwszej pomocy. Właśnie nasza frakcja wzoruje się na LAPD, a nie jakieś polskiej z Sandomierza.  - podkreślam. Tutaj była bardzo podobna sytuacja, kiedy to Ty byłeś uciekinierem, gdy uderzyłeś w ten murek po manewrze czy po prostu tam uderzyłeś nastąpiła dokładnie taka sama sytuacja z mojej strony. Nie bawię się w jakieś wzywanie SAFD'ów czy czegoś tam, tylko wczuwam się w prawdziwą amerykankę bo na tym frakcja SAPD się opiera.

Tutaj masz jakiś drugi filmik. gdzie jakieś łebki wybijają sobie szyby i zwróć uwagę, gdzie te odłamki tak na prawdę lecą. Nie do środka pojazdu, tylko na zewnątrz. I tak właśnie filmy z realnego świata są najlepszym argumentem, który udowadnia wiele zachowań naszej frakcji, chcesz? - Znajdę więcej. 

Dosyć ziwne jest twoje gdybanie na temat mojego poziomu RP bo przecież ty tu jesteś bogiem tego RP i wiesz wszystko... ale idąć dalej " Pierwsza sprawa jak możesz nagle stracić przytomność i w ogóle rany boskie po takim manewrze i zwykłym uderzeniu w ścianę po manewrze z prędkością nawet mniejszą niż 60km/h, no ale OK. Co do tego "/do Odłamki szkła wbiły się w twarz poszk." - na jakiej zasadzie?" Przytomność straciłem po uderzenie pojazdu marki Admiral w mój bok także dosyć śmieszne jest te twoje "60km/h" a kolejna sprawa na jakiej zasadzie kawałki szkła wbiły mi się w twarz? Już tłumaczę na prostym przykładzie z SAFD na serwerze bądź jakiej kolwiek jednostki PSP gdzie przed wybiciem szyby gdzie JEST DOSTĘP od strony pasażera ów Strażak bądź inny ratownik przykyrwa poszk. kocem bądź jeśli poszk. jest przytomny proszony jest od zakrycie się  np. kocem aby odłamki nie zrobiły mu krzywdy. A na drugim filmie widać jak po  uderzeniu szyba się rozpada i widać pięknie jak na dłoni kawałki szkła,które mogą się wbić w twarz / ręce bądź inne części ciała i te kawałki szkła lecą w każdą strone do środka jak i na zewnątrz.   

I tutaj zakończe temat i poczekam na Zarząd. 

No jestem bogiem RP i co z tym zrobisz? To, że w tam grać nie umiecie to nie moja wina XD Powtarzam Ci kolejny raz, my gramy Amerykę, a nie jakąś straż miejską. Przytaczasz mi to swoje jakieś przykłady z SAFD, gdzie w ogóle nie ma porozumienia względem odgrywania Role-Play. Chłopie, my nie zakładamy jakiś koców czy tam czegoś. Jesteś człowiekiem, który naruszył prawo i za to Cię gonimy, 4 osoby w pojeździe to tym bardziej też jakiś znak na agresywniejsze działania. Nie wiadomo, czy jesteście uzbrojeni czy pod wpływem jakiś środków psychoaktywnych itp. Gramy In Character w tej frakcji i z tym się licz podejmując jakąś grę z nami. W sumie to każdy Ci to powie ;D

Niby poszkodowany, jednak trzeba pamiętać, że to uciekinier. Funkcjonariusz miał prawo wybić szybę w pojeździe, by dostać się do kierowcy. Pasażerowie równie dobrze mogli być uzbrojeni, agresywni, więc nie ma mowy o zakładaniu koca.

Jedynie do czego mogę się przyczepić to do tekstów pisanych w stronę autora skargi, @MisterLookPL.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin