Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na darkmon

PardonsiK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @darkmon
    Data i godzina zdarzenia: 2019-11-24 14:30-15:15
    Pełen opis sytuacji: Zobaczyłem, że sapdy stoją sobie od tak o na parkingu na spawnie sf, więc podjechałem i zażartowałem że dzwonie po SARA. Oskarżony wysiadł odrazu z pojazdu i wyciągnął broń, więc pobiegłem do auta. Po tym zajściu próbowałem zaparkować autem koło sapd, lecz ten kazał mi się zatrzymać z powodu "utrudnianie pracy sapd" Powód jest wręcz śmieszny, ponieważ stali, ale w to nie wnikam. Następnie jeszcze spowodowali kolizje, kazali jechać za nimi na pobocze, zastosowałem się do tego, lecz funkcjonariusz przyhamował i uderzyłem w niego. Następnie znajomy się zbugował co widać na ss, próbowałem go odbugować, lecz ponowie wyjęli broń i skończyło się jak widać. 

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/LHmp7RH tutaj była spowodowana kolizja.

Edytowane przez PardonsiK

PO I darkmon się kłania

Zacznijmy od pierwszego oskarżenia:

Zastawiliście Panowie radiowóz i pomimo mojej prośby cały czas blokowaliście ruch, a więc stawialiście opór, więc chciałem podjąć się użycia ŚPB. Po około minucie ponownie mnie zastawiliście, więc rozpocząłem zatrzymania drogowe.

Co do kolizji wyraźnie widać znak ,,STOP", na którym się zatrzymałem, gdy ty wjechałeś w tył mojego radiowozu, ponieważ nie zatrzymałeś się przy nim.

Co celowania podjąłem się próby zatrzymania twojej osoby z powodu nieprzyjęcia mandatu za popełnione wykroczenia, a ty cały czas nie chciałeś opuścić pojazdu. Pragę również wspomnieć, że odmowę mogłem uznać, ponieważ około pięciu razy pytałem o to czy przyjmujesz mandat, lecz ty cały czas ignorowałeś mnie. W dodatku w pewnym momencie jak gdyby nigdy nic uruchomiłeś silnik i ruszyłeś, co mogłem uznać za próbę ucieczki.

Proszę o wypowiedź: Pequs, Karafik oraz Maciek

Edytowane przez darkmon

"Zastawiliście Panowie radiowóz i pomimo mojej prośby cały czas blokowaliście ruch, a więc stawialiście opór, więc chciałem podjąć się użycia ŚPB. Po około minucie ponownie mnie zastawiliście, więc rozpocząłem zatrzymania drogowe."

Zabawne, lecz stałem w pozycji która nie mogła blokować ruchu, lecz na to nie mam dowodu.

"Co do kolizji wyraźnie widać znak ,,STOP", na którym się zatrzymałem, gdy ty wjechałeś w tył mojego radiowozu, ponieważ nie zatrzymałeś się przy nim."

Jak widać na ss, zaraz po minięciu znaku STOP zatrzymałeś się i w ciebie uderzyłeś. 

4 minuty temu, darkmon napisał:

Co celowania podjąłem się próby zatrzymania twojej osoby z powodu nieprzyjęcia mandatu za popełnione wykroczenia

Pisałem kilkukrotnie, że znajomy był zbugowany w aucie, mogę dać ss'a, ale nie słuchałeś mnie i szedłeś w zaparte żebym opuścił pojazd.

"W dodatku w pewnym momencie jak gdyby nigdy nic uruchomiłeś silnik i ruszyłeś, co mogłem uznać za próbę ucieczki."

Tak jak mówiłem, znajomy był zbugowany, lecz ty to ignorowałeś, dlatego uruchomiłem silnik i chciałem trochę odjechać, żeby się odbugował.

"Proszę o wypowiedź proszę: Pequs, Karafik oraz Maciek" - Nie mają po co się wypowiadać, ponieważ skarga jest w twoją stronę i oskarżonym jesteś ty nie oni.

Prosiłbym, aby w przypadku składania skargi uważnie śledził Pan jej przebieg. Wszystko zostało wyjaśnione w pierwszej mojej wypowiedzi. Dodam tylko, że przy ruszeniu przez Pana pojazdem tym bardziej miałem obowiązek Pana zatrzymać, aby nie podjął się Pan próby ucieczki.

Edytowane przez darkmon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin