Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nicholaz - oskarżony przez Igore_Amore

Igore_Amore
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nicholaz
Data i godzina zdarzenia: 16:50 26.11.2019
Pełen opis sytuacji:

Standardowe zatrzymanie, prędkość przekroczona o ~15km/h, PP - 1350 mandat 2700 czyli 27 minut - słowa policjanta. Wykonywałem jego polecenia zgodnie z nakazaniem. 

Skąd taka cena mandatu? Czy był jakiś pościg? Według mnie to zbyt pochopne i głupie zachowanie @Nicholaza. 

Bardzo długi czas zwłoki. Miałem już ostrzeżenie o afk i mnie poprostu wywaliło. Decyzja @Nicholaza? Oczywiście było to +10min bo RC. Skandaliczne zachowanie. Niedopatrzenie funkcjonariusza 

a cierpiałem ja. Jeśli ma to być 10 min i wiadomo, że mam mute, funkcjonariusz ma tego pilnować a nie mieć za przeproszeniem "we du**e"

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/Lwv2wUf Zrzuty uporządkowane czasowo

Ja, Igore_Amore zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Igore_Amore

Uszanowanie, Detective I Nicholaz.

Cytat

Standardowe zatrzymanie, prędkość przekroczona o ~15km/h,

https://imgur.com/a/w617Tv7 - Tutaj dowód na to, że twoja prędkość wynosiła 161 km/h. 

Cytat

1350 mandat 2700 czyli 27 minut - słowa policjanta. Wykonywałem jego polecenia zgodnie z nakazaniem. 

Na samym początku poinformowałem Cię, że do wyboru masz tylko więzienie, ponieważ posiadasz karę mute - [2019-11-26 16:46:38] [Output] : Nicholaz [103]: Masz mute, więc w przypadku mandatu będziemy musieli udać się do więzienia, a samochód na PP.

Cytat

Skąd taka cena mandatu? Czy był jakiś pościg? Według mnie to zbyt pochopne i głupie zachowanie 

Posiadałeś mnożnik przez co kwota mandatu znacznie wzrosła. Mandaty, które były Ci przedstawione to przekroczenie prędkości do 70 km/h oraz Utrudnianie pracy służbom mundurowym podczas interwencji.

Cytat

Bardzo długi czas zwłoki.

Wzywałem jednostki SARA, by zabrały twój pojazd na parking policyjny.

Cytat

Miałem już ostrzeżenie o afk i mnie poprostu wywaliło. Decyzja @Nicholaza? Oczywiście było to +10min bo RC. Skandaliczne zachowanie. Niedopatrzenie funkcjonariusza 

Nie mam zegarka w głowie myślałem, że minęło mniej niż 10 minut, więc uznałem to jako RC. Napisałeś mi wiadomość prywatną na discordzie, że wywaliło Cię z powodu AFK'a, sprawdziłem to na nagraniu - faktycznie akcja rozgrywała się przez więcej niż 10 minut. Oczywiście skróciłem Ci tą karę do 20 minut. Pragnę przypomnieć, że interwencja z mojej strony została wykonana w bardzo szybkim czasie.

Cytat

a cierpiałem ja. Jeśli ma to być 10 min i wiadomo, że mam mute, funkcjonariusz ma tego pilnować a nie mieć za przeproszeniem "we du**e"

Nie mam tego w "d***e", przykładem tego może być interwencja podjęta natychmiastowo, tak jak wyżej napisałem.  Nie jestem robotem więc miałem prawo do pomyłki.

Na sam koniec popraw wzór bo jest nieprawidłowy. Mogę również wysłać nagranie dla zarządu, jeżeli będą mieli taką chęć.

33 minuty temu, Nicholaz napisał:

Mandaty, które były Ci przedstawione to przekroczenie prędkości do 70 km/h oraz Utrudnianie pracy służbom mundurowym podczas interwencji.

Były mi przedstawione? Jeśli tak to poproszę logi. Na ssach nie ma żadej informacji z twojej strony. ABSOLUTNA CISZA

Po drugie nie rozumiem w jaki sposób przeszkadzałem Ci w twojej pracy. Jeśli kazałeś mi zgasić silnik, robiłem to, zatrzymywałem się na poboczu.

Wzywałem jednostki SARA, by zabrały twój pojazd na parking policyjny.

Powinieneś ten czas uwzględnić i mnie wypuścić na chwilę, żebym oddał jakąkolwiek interakcję. Następnym razem proponuję więcej myslenia a mniej mówienia.

Napisałeś mi wiadomość prywatną na discordzie, że wywaliło Cię z powodu AFK'a,

Gdyby nie discord siedziałbym tam 10 minut dłużej. Nie uważam aby było to wytłumaczenie, próbujesz obejść temat.

Pragnę przypomnieć, że interwencja z mojej strony została wykonana w bardzo szybkim czasie.

to ja do Ciebie szybko napisałem i ty pod wpływem chwili szybko przybiegłeś i skróciłeś karę. To nie jest twoja zasługa

Nie mam tego w "d***e", przykładem tego może być interwencja podjęta natychmiastowo

Kolejny raz powtarzam, Natychmiastowa reakcja była z mojej strony. Ja szybko napisałem, ty jedynie szybko skróciłeś wyrok. 

Cytat

nie rozumiem w jaki sposób przeszkadzałem Ci w twojej pracy. Jeśli kazałeś mi zgasić silnik, robiłem to, zatrzymywałem się na poboczu.

Gdy ja chciałem się prawidłowo zatrzymać do zatrzymania, Ty cały czas cofałeś w moją stronę - nie dałeś mi się prawidłowo ustawić. Dodatkowo gdy wydałem Ci polecenia o zgaszeniu silnika, wykonałeś je, lecz po chwili gdy ja ponownie chciałem się ustawić robiłeś to samo.

Cytat

Powinieneś ten czas uwzględnić i mnie wypuścić na chwilę, żebym oddał jakąkolwiek interakcję. Następnym razem proponuję więcej myslenia a mniej mówienia.

Śmieszne. Interakcja z graczem, który ma mute, a to zagwozdka. Gdybym Cię wypuścił na chwilę to chyba wiemy co by się stało - uciekałbyś, po za tym po co miałbym Cię wypuszczać?

Cytat

Gdyby nie discord siedziałbym tam 10 minut dłużej. Nie uważam aby było to wytłumaczenie, próbujesz obejść temat.

Racja siedziałbyś dłużej, ale się to nie stało. Akcja z mojej strony została podjęta w około 5 minut, więc tak czy siak siedzisz mniej. Nie próbuje obejść  tematu.

Cytat

to ja do Ciebie szybko napisałem i ty pod wpływem chwili szybko przybiegłeś i skróciłeś karę. To nie jest twoja zasługa

Skoro to nie jest moja zasługa to mogłeś sobie sam skrócić karę. Napisałem już w poprzednim poście, że to Ty do mnie napisałeś...

Cytat

Kolejny raz powtarzam, Natychmiastowa reakcja była z mojej strony. Ja szybko napisałem, ty jedynie szybko skróciłeś wyrok. 

Równie dobrze mogłem jechać okrężną drogą z ogranicznikiem 20 kmh/h, wtedy ta kara nie była by tak szybko skrócona. Tak jak napisałem w poprzednim poście nie mam zegarka w głowie, więc nie wiedziałem, że minęło 10 minut. Kare skróciłem, więc nie wiem po co dalej drążysz temat.

Cytat

Były mi przedstawione? Jeśli tak to poproszę logi.

Tutaj fakt, nie przedstawiłem Ci ich, ponieważ było zamieszanie przy tym zatrzymaniu. Tak jak napisałem wyżej nie dałeś mi jego poprawnie przeprowadzić, oraz zatrzymanie z osobą która ma muta wygląda kompletnie inaczej. Wziąłem Cię jako osobę potencjalnie groźna. Dlaczego? A no dlatego bo cały czas wykonywałeś dziwne ruchy, przez co od razu kazałem Ci wyjść z pojazdu i Cię zakułem. Potem zapomniałem o przedstawieniu Ci mandatów, które wystawiłem. Nadrobiłem tą wpadkę w poprzednim poście, gdzie wypisałem Ci mandaty.

9 minut temu, Nicholaz napisał:

po za tym po co miałbym Cię wypuszczać?

A ciekawe jakbyś unikną wyrzucenia mnie przez brak aktywności geniuszu?

11 minut temu, Nicholaz napisał:

Skoro to nie jest moja zasługa

to nie jest twoja zasługa, to twoje niedopatrzenie - cały tok dyskusji dąży do ukarania tego czynu - twoje niedopatrzenie

czego tu można nie rozumieć...

12 minut temu, Nicholaz napisał:

Równie dobrze mogłem jechać okrężną drogą z ogranicznikiem 20 kmh/h

Mogłeś, ale to by było po prostu chamstwo. Gdybym był w twojej skórze popełniony błąd starałbym się naprawić jak najszybciej a nie iść na zwłokę.

13 minut temu, Nicholaz napisał:

Potem zapomniałem o przedstawieniu Ci mandatów, które wystawiłem. Nadrobiłem tą wpadkę w poprzednim poście, gdzie wypisałem Ci mandaty.

I kolejna wpadka, cały czas o czymś zapominasz. Raz mnie wysadzić a drugi raz  przedstawić mandaty bo zamieszanie było. Nie jest to profesjonalne podejście do sprawy. 

Cytat

A ciekawe jakbyś unikną wyrzucenia mnie przez brak aktywności geniuszu?

Napewno nie wysadziłbym Cię z radiowozu. Wyrzuciło Cię z serwera, cóż zdarza się.

Cytat

to nie jest twoja zasługa, to twoje niedopatrzenie - cały tok dyskusji dąży do ukarania tego czynu - twoje niedopatrzenie

Racja niedopatrzenie, ale skąd miałem wiedzieć, że akurat wywaliło Cię przez AFK'a, a nie wykonałeś RC?

Cytat

Mogłeś, ale to by było po prostu chamstwo. Gdybym był w twojej skórze popełniony błąd starałbym się naprawić jak najszybciej a nie iść na zwłokę.

Naprawiłem ten błąd nawet lepiej, skróciłem Ci pobyt w więzieniu o 2-3 minuty.

Cytat

I kolejna wpadka, cały czas o czymś zapominasz. Raz mnie wysadzić a drugi raz  przedstawić mandaty bo zamieszanie było. Nie jest to profesjonalne podejście do sprawy. 

Sądzę, że to pierwsza wpadka, ale cóż. Tak jak napisałem w pierwszym poście nie jestem robotem, a człowiekiem i mam prawo do błędu. 

Edytowane przez Nicholaz

11 minut temu, Nicholaz napisał:

Napewno nie wysadziłbym Cię z radiowozu. Wyrzuciło Cię z serwera, cóż zdarza się

Ależ panie władzo, wie Pan, że możesz mnie wysadzić bez rozkuwania mnie? WOW

12 minut temu, Nicholaz napisał:

Racja niedopatrzenie, ale skąd miałem wiedzieć, że akurat wywaliło Cię przez AFK'a, a nie wykonałeś RC?

Powinieneś przewidzieć fakt, że mam mute i siedziałem tam tyle czasu.

16 minut temu, Nicholaz napisał:

Naprawiłem ten błąd nawet lepiej, skróciłem Ci pobyt w więzieniu o 2-3 minuty.

Gdzie nie powinienem się w nim znaleźć... Dawałem Ci wyraźne znaki przelewami, że chcę zapłacić.

17 minut temu, Nicholaz napisał:

Sądzę, że to pierwsza wpadka, ale cóż. Tak jak napisałem w pierwszym poście nie jestem robotem, a człowiekiem i mam prawo do błędu. 

Więc się ładnie do niego przyznaj i przyjmij to na klatę ;)

Cytat

Ależ panie władzo, wie Pan, że możesz mnie wysadzić bez rozkuwania mnie? WOW

Szkoda, że to nic nie da bo stałbyś w miejscu.

Cytat

Powinieneś przewidzieć fakt, że mam mute i siedziałem tam tyle czasu.

Ale nie przewidziałem, bywa. Nie wiem po co drążysz temat skoro wyjaśniłem Ci tą sprawę kilka postów temu.

Cytat

Gdzie nie powinienem się w nim znaleźć... Dawałem Ci wyraźne znaki przelewami, że chcę zapłacić.

To tak jakbyś mówił do mnie po języku, którego nie znam. Skąd miałem wiedzieć, że przez te przelewy chcesz mi powiedzieć, że przyjmujesz mandat. Wyjaśniłem Ci to i w pierwszym poście i na serwerze. Posiadasz mute więc, więzienie bez możliwości mandatu.

Cytat

Więc się ładnie do niego przyznaj i przyjmij to na klatę 

Przyznałem się już. Czytanie ze zrozumieniem nie jest trudne, uwierz mi.

1 minutę temu, Nicholaz napisał:

Szkoda, że to nic nie da bo stałbyś w miejscu.

Widocznie nie umiesz sobie poradzić w roli policjanta, bojąc się, że ucieknę ;D

2 minuty temu, Nicholaz napisał:

Nie wiem po co drążysz temat skoro wyjaśniłem Ci tą sprawę kilka postów temu.

Nie wyjaśniłeś, lecz tylko broniłeś się. Ja tylko staram się wyciągnąć konsekwencję twoich niedopatrzeń :)

3 minuty temu, Nicholaz napisał:

Przyznałem się już. Czytanie ze zrozumieniem nie jest trudne, uwierz mi.

Więc na tym zakończymy dyskusję bo oskarżony się przyznał. Czekamy na decyzję od kogoś wyżej postawionego  :)

Cytat

Widocznie nie umiesz sobie poradzić w roli policjanta, bojąc się, że ucieknę 

Tak bałem się, że uciekniesz. Można to przecież wywnioskować z postów które napisałem. Nie pozwolę Ci głupio uciec...

Cytat

Nie wyjaśniłeś, lecz tylko broniłeś się. Ja tylko staram się wyciągnąć konsekwencję twoich niedopatrzeń 

Tak jak napisałem, swój błąd naprawiłem przez aktualizacje kary twojej kary.  Nie czekałeś długo bo tylko 5 minut.

8 minut temu, Nicholaz napisał:

Tak bałem się, że uciekniesz. Można to przecież wywnioskować z postów które napisałem. Nie pozwolę Ci głupio uciec...

Musiałeś zaryzykować, bo przecież to by nie było rp, że nagle znikam z pojazdu... :(

8 minut temu, Nicholaz napisał:

Tak jak napisałem, swój błąd naprawiłem przez aktualizacje kary twojej kary.  Nie czekałeś długo bo tylko 5 minut.

pamiętaj o fakcie, że nie musiałem Cię powiadamiać o twoim błędzie tylko prosto z mostu wywalić skargę na forum.

Ode mnie tyle, czekam na decyzję :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin