Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na krejzowsky oskarżony przez Griski*

Griski*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Krejzowsky
    Data i godzina zdarzenia: 05.12.2019 Koło godziny 17:00
    Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie na doherty i przy wyminięciu dziury Funkcjonariusz momentalnie oddał we mnie z minimum cztery strzały z deagla, uderzał aż do momentu gdy trafił w oponę. Na screenie widać ślady pojazdu i można z pewnością powiedzieć, że nie tknąłem funkcjonariusza oraz jego samochodu. Jedyne co to uderzyłem lekko w słup ale to było również z dala od miejsca zatrzymania. Nie spowodowałem zagrożenia w ruchu lądowym i sądzę, że funkcjonariusz zachował się w nie należyty sposób. Dziwne jest to jak jedziesz sobie, omijasz dziurę, a ktoś zaczyna walić do ciebie z deagla. Po całym zajściu chciałem z nim to wyjaśnić, oczywiście ten za chiny próbował zrobić wszystko abym odjechał.  
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/PcUDl8I Widać jak jeszcze jest wcelowany i jak trzyma broń w łapie. Ślady banshee również można dostrzec. 

Ja, Griski zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Griski*

No widzisz, napisałeś, że masz nagranie i przy okazji zrobiłeś owe ss;y. Na nagraniu ewidentnie, by było widać, że mnie staranowałeś, a potem odjechałeś, a na ss'ach można stwierdzić, że wina leży po mojej stronie. Jakbyś mnie nie staranował, to nie oddałbym strzałów tyle w temacie. Być może miałem laga. 

Edytowane przez krejzowsky

Nie ma nagrania bo w momencie gdy próbowałem włączyć tą nagrywarkę z windowsa coś poszło nie tak i w ogóle tego nie uruchomiłem jak się później okazało. Nie interesuje mnie to, że miałeś laga to nie jest powód, żeby wywalić cały magazynek we mnie i przy tym przebić oponę. Są ślady opon, który wszystko wyjaśniają. 

Nie wiem co ty sobie tam mogłeś pomyśleć, może po prostu chciałeś mi dowalić bo mnie np. nie lubisz? A teraz tłumaczysz się jakimiś lagami, jeśli coś się robi to trzeba to przemyśleć. Nie mam zamiaru prowadzić tutaj dalszej konwersacji. Oczekuję na zarząd. 

Nie było to bezpodstawnę użycie broni, przejechałeś mnie i stworzyłeś zagrożenie dla cywili znajdujących się obok. Użyłem owej broni, aby zneutralozować zagrożenie, którym byłeś właśnie ty. Czekam na twój dowód, że bezpodstawnie użyłem owej broni. 

PS: Byłem pewien, że mam ss, jednak brat mi zmienił przycisk, ponieważ gra na innym serwerze. Wcale nie muszę mieć dowodu na swoją niewinność, ale ty pisząc skargę musisz mieć dowód na moją winę, a na owych screenach owej winy nie widać. To wszytko co miałem do powiedzenia czekam na wypowiedź zarządu. 

Edytowane przez krejzowsky

Godzinę temu, krejzowsky napisał:

Nie było to bezpodstawnę użycie broni, przejechałeś mnie i stworzyłeś zagrożenie dla cywili znajdujących się obok. Użyłem owej broni, aby zneutralozować zagrożenie, którym byłeś właśnie ty. Czekam na twój dowód, że bezpodstawnie użyłem owej broni. 

PS: Byłem pewien, że mam ss, jednak brat mi zmienił przycisk, ponieważ gra na innym serwerze. Wcale nie muszę mieć dowodu na swoją niewinność, ale ty pisząc skargę musisz mieć dowód na moją winę, a na owych screenach owej winy nie widać. To wszytko co miałem do powiedzenia czekam na wypowiedź zarządu. 

"brat mi zmienił przycisk" A w tej bajce były smoki. Czekamy na zarząd, dowody są w screenach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin