Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Koniec tego dobrego

Dropson204
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem wszystkim! Z tej strony starszy CJ Dropson... Piszą tutaj w sumie ważnej (dla mnie) sprawie.

Wiem, że wiele osób mnie nie lubiło, albo tylko mi się tak zdawało... W każdym razie po ponad roku gry stwierdzam, że 

serwer bardzo się zmienił, niestety nie ostatnimi czasy - powiedziałbym nawet, że na gorsze, ale to tylko moja opinia, bo co ja mogę  wiedzieć...

W każdym razie dla mnie na tym serwerze to już chyba koniec... Utraciłem sens gry już chyba na amen! Dodatkowo dochodzą do tego sprawy prywatne :C

Z tego mam dla Administracji wielką prośbę!: Nie zwalcie tego serwera. Naprawdę ma potencjał, ale moim zdaniem rzeczy potoczyły się trochę nie w tym kierunku. Lampy 220-300k? No bez przesady ludzie... Rozumiem, że się nie przepalają, ale to jest bardzo wysoka, wręcz zawyżona cena. Kolejną rzeczą są ceny aut - Bufallo kiedyś 36k (teraz 60k), Premier kiedyś 14k (teraz 40k).

Admini RCon proszę nie sugerujcie się cenami na giełdzie, bo to błędne kółko które tylko coraz bardziej zwiększa ceny...

PRZYKŁAD: Ktoś kupił Premiera za 30k, wystawi go za 45k. A wy patrzycie: O! za 45k jest? To w salonie też za tyle 

będzie.

Nie wiem jak to tak naprawdę jest, ale na pracach dorywczych zarabia się niewiele i zazwyczaj są nużące, a ceny 

pojazdów są kosmiczne! Każda dobra praca została pogorszona lub usunięta np. stara kopalnia, praca Magazyniera.

Dla mnie jako gracza który gra tylko w weecendy frakcje odpadają, więc pozostają mi nudne i nieopłacalne prace 

dorywcze. Ceny są wyższe niż na serwerach konkurencji, a prace są mniej opłacalne... Ludzie! Dlaczego nie może być 

tak jak było kiedyś? Ceny normalne, prace opłacalne... Ten serwer da się jeszcze "odrodzić" tak, żeby starzy gracze 

wrócili i przybyło nowych, bo na ten moment wydaje mi się, że RCon żyje w zupełnie innym świecie niż gracz...

Myślę, że dobrym pomysłem byłoby ustalenie jakiejś rady do spraw cen serwerowych, albo przeprowadzenie jakiegoś głosowania. 

Naprawdę przydałoby się ustalić jakieś stałe ceny, bo jak w jednym momencie np. Premier 1.8 w salonach jest po 38k 

chyba, a miesiąc, dwa potem za 45k jest już zwykły Premier 1.6 To jakaś przesada. Proszę was! To wymaga naprawdę 

niewiele myślenia, żeby dojść do takich wniosków.

Teraz chciałbym podziękować za grę dla:

-MRpompom*_69

-.DETIVV.

-LOTOSEK

-CorneS

-Pocisk204

-_Klocek_

-Mango

-TwinTurbo

-Fafusek

-fialek

-MrOwca

-TeamForEver

-Hamer

-BarteckY

-Roko33

-Spider_PL

-Janusz_Barton

-Robek

-Mirus_202

-ProGilow

-KoZaK...xD

*Pogrubionym osoby bardzo zasłużone u mnie ;)

Bardzo przepraszam, jeśli o kimś zapomniałem, ale pisałem to na szybko ;v

Będę BARDZO za wami tęsknił chłopaki i dziewczyny :<

Ludzie na serwerze rządzą, ale niestety dla mnie gra się skończyła.

Wiem, że piszę jakieś bzdury według was i nie zdziwię się, jeśli to usuniecie... Albo zaczniecie mniehejtujować

Żegnaj :( Mimo tego, że się za bardzo nie znaliśmy to często cię widywałem na serwerze.

I wiecie co wam powiem? On ma rację! Pamiętacie te czasy, kiedy to Premier chodził po 15-20k? Teraz z takim samym silnikiem jest po 45k! Sprawa samochodów jest ważną rzeczą na tego typu serwerach, więc mam nadzieję że dojdzie do jakiejś zmiany w cenach aut.

Drugą rzeczą są prace dorywcze. Ehh - choćby magazynier - kiedyś tam dało się zarobić 3-3,5k na godzinę. W tamtym momencie administracja podjęła dobra decyzję, o zmniejszeniu zarobków na tej pracy dorywczej, ale aż o tyle?! Teraz ledwo się zarabia 1,5k na godzinę :(

Nie mówię, żeby przywrócić stare zarobki, ale teraz pracuje tam garstka osób.

Tyle ode mnie, 3maj się!

Jeszcze raz dzięki wam wielkie i mam nadzieję, że serwer zmieni się na lepsze :) Chociaż jestem prawie pewien, że i tak moje odejście jak i wielu innych nie będzie miało wpływu na serwer... Eh, może jak wrócę coś pójdzie w lepszą stronę. Dzięki i cześć!

Żegnaj :( Mimo tego, że się za bardzo nie znaliśmy to często cię widywałem na serwerze.

I wiecie co wam powiem? On ma rację! Pamiętacie te czasy, kiedy to Premier chodził po 15-20k? Teraz z takim samym silnikiem jest po 45k! Sprawa samochodów jest ważną rzeczą na tego typu serwerach, więc mam nadzieję że dojdzie do jakiejś zmiany w cenach aut.

Drugą rzeczą są prace dorywcze. Ehh - choćby magazynier - kiedyś tam dało się zarobić 3-3,5k na godzinę. W tamtym momencie administracja podjęła dobra decyzję, o zmniejszeniu zarobków na tej pracy dorywczej, ale aż o tyle?! Teraz ledwo się zarabia 1,5k na godzinę :(

Nie mówię, żeby przywrócić stare zarobki, ale teraz pracuje tam garstka osób.

Tyle ode mnie, 3maj się!

... a perka mial tylko XQward... oby te czasy czerwcowe wrocily...

,,Wszystko dobre kiedyś się kończy." - Jan Kochanowski.

Dzięki za te pare miesięcy wspólnej gry. Byłeś w mojej organizacji od początku. Pamietasz to?? Wszystkie kłótnie, smutki i sytuacje radujące.

Byłeś dlamnie jak brat. Zawsze sobie ufaliśmy. Teraz wbiłeś mi nóż w plecy... Pewnie mówisz teraz -Kurde ten ponton to cej. A to nie prawdo chodzi mi o logi z przed paru miechów.

MRpompom: For ever bro??

TheDropson: Forever :*

Ehhhh... Wszystko sie kiedyś kończy.

Wiele bliskich mi osób już odeszło, no i ty teraz...

Pamiętaj ja zawsze tu będę na ciebie czekać, mam nadzieje że Olku kiedyś wrócisz :(

Wracaj szybko. Prosze daj mi ostatnia szanse, chodzi o skargę i tak odchodzisz ja tuner sprzedam i będę próbował sgt(chociaż jest to ciężkie) nikt nie kupi auta od tak. Malo kto ma teraz gotówkę na auta czy np. Tuner mam nadzieje, że dasz mi jeszcze szanse. Nie chce odchodzić od serwera, bo bardzo długo tu gram( za szanse dam ci 37000pln i splace potem resztę) bądź człowiek ;*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin