Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Oficjalne zakończenie gry na serwerze 4life by KubsoneK*

KubsoneK.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z dniem 09.12.2019r kończę swoją przygodę z serwerem 4life która trwała od 2016r z paroma przerwami. Jaki jest powód mojego odejścia głównie sprawy prywatnie... Tutaj szkoła tutaj coś i tak cały tydzień cały czas także trzeba wkońcu wziąść się za swoje życie prywatne. Dziękuję wszystkim osobom które poznałem oraz za wszystkie chwilę które razem spędziliśmy na serwerze jest was naprawdę dużo także nie mam jak was wszystkich wymienić ale każdy kto czyta moje wypociny będzie wiedział o kogo mi chodziło. Na samym 4life spędziłem 1950 godziny których nie żałuję i naprawdę to były bardo mile chwile jeszcze raz wszystkim dziękuję. 

ps: Jeśli ktoś będziesz chciał pogadać na MM to proszę pisać na pw wtedy podam hasła do mojego kanału, oprócz tego wbije do was na serwer aby sobie zobaczyć co nieco.

Edytowane przez KubsoneK*

Kurcze KubsoneK* ;( tyle super chwil razem przegraliśmy. Było śmianie, kłótnie też. A ty ot tak odchodzisz? Może zagramy jeszcze kiedyś. Powodzenia w życiu, kontakt jest więc jak coś to wal śmiało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin