Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Nieśmy razem pomoc!

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich przeglądających ten temat, jako iż zbliżają się święta fajnie by było pomóc nieco dzieciakom którym doskwiera głód.  Zarejestrowanych użytkowników na 4Life jest 47525, pomyślałem że w takiej ilości możemy uzbierać niezłą sumkę. Wiadomo że okrągłe 47525 użytkowników tego tematu nie zobaczy ale byłbym bardzo wdzięczny jakby spora ilość ludzi się tym zainteresowała. Strona internetowa "www.pajacyk.pl" od wielu lat pomaga głodnym dzieciom. Trochę wam to streszczę: "Pajacyk to program, w ramach którego Polska Akcja Humanitarna, od 1998 roku pomaga niedożywionym dzieciom. Pajacyk finansuje posiłki w szkołach i placówkach środowiskowych". Od razu pomyślałem o 4LIFE, że to fajna inicjatywa pomóc i pokazać się z dobrej strony jako zgrana społeczność. Wystarczy raz na dzień wejść na pajacyk.pl i kliknąć w brzuszek pajacyka, po kliknięciu reklamodawca wysyła 10 groszy na jedzenie dla dzieciaków. Wiadomo że 10gr to nie jest dużo ale ziarnko do ziarnka i coś się uzbiera. Zasięg działania Pajacyka obejmuje także kraje, w których panuje ubóstwo lub toczą się wojny i trwałe konflikty zbrojne takie, jak Somalia czy Sudan Południowy. Działajmy! Razem możemy zsumować sporą sumkę! Ja zacznę

LINK: https://www.pajacyk.pl/#index

10 groszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin