Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Cały zarząd SAPD - oskarżony przez StunterHere

StunterHere
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Całe SAPD 
    Data i godzina zdarzenia: 23.12.2019 (godzina 20-21)
    Pełen opis sytuacji: To tak uciekalem SAPD, poczym przebito mi opony,ucieklem na lotnisko wsiadlem do dodo i zaczolem uciekac, gonila mnie helka pozniej wziolem bulleta i ucieklem do kanałów byłem pod ziemią pytajac herosa, on mowil ze nademną byla helka to potwierdzam ale po 1 helka nie miala prawa mnie widzieć ponieważ byłem pod ziemią tak jakby (patrzyl na radar gdzie jade wiec ladne rp....) a pozniej mi probował wmówić ze za mna jechala radiolka nie oznakowana chociaż stałem tam 5 minut i wywalilo mnie z serwera za Network trouble (mialem 800 pingu) poczym wbiłem poszedlem na przecho pisalem do kolegi czy pomoze uciec i nagle wrzucili mnie do jaila na 170 minut za (0 rp + Ucieczka SAPD) a pozatym mowią mi ze 0 rp???? jak ziomek z helki zaczoł na mape patrzec gdzie jade, tam gdzie ja jechalem to on lecial za mna chociaż nie mial prawa mnie widziec, czwarty raz mówie ze byłem pod ziemią czyli NIE BYLO MNIE WIDAC!  a dalej helka latala za mna wiec pzdr panie @ThanKs.za ladne rp helką + radiolki za skracały chociaż jechalem normalnie drogą to i tak radiolki skracaly przez ziemie wiec moze ktos mi powie ze to nie jest 0 rp?? chce wyjsc z tego jaila bo nie mam zamiaru czekac tu 170m przez SAPD ktore nie mogly mnie złapac wiec Pzdr SAPD :))
Jeszcze ładny powód mi napisali: Odmowa przyjecia mandatu + 0 RP (Chociaż żaden policjant nie pytal mnie o mandat + nie rozmawaiłem z nikim pozatym administracja moze sprawdzic logi
:))))) PZDR SAPD
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: (Są logi + mam chyba z 5 ludzi zeby to potwierdzic nawet jednego zabili jak przejezdzal obok nich byl to @qesay (białym turkiem)
 jakby ktos nie wierzył że miałem ping teraz sie ogarnął bo nic nie robie ale nadal 118 pingu: https://imgur.com/a/aeuKHu1 | https://imgur.com/a/MxAMneI

Edytowane przez StunterHere
poprawiałem wzór

Witam, Police Officer II HeroS*. Pisałeś ze mną gdy byłem w jailu i straszyłeś mnie skargą. Wypowiem się gdyż coś o mnie tam pisałeś.

Po pierwsze, popraw wzór.

Po drugie. Mówisz o RP a sam zacząłeś uciekać Dodo, to jest już PDCP. Za to jest prawko.

Po trzecie. Pełniłem służbę jeżdżąc jednostką transportową. Brałem również udział w pościgu jako jednostka P3. Zostałem wezwany aby zabrać Ciebie na Dillmore za Twoje czyny. Otrzymałem PID, powód oraz czas. Wykonywałem polecenia starszego stopnia który zarządzał  dowodził na pościgu. Ja zrobiłem to co mi nakazano.

Pozdrawiam.

Teraz, HeroS* napisał:

Witam, Police Officer II HeroS*. Pisałeś ze mną gdy byłem w jailu i straszyłeś mnie skargą. Wypowiem się gdyż coś o mnie tam pisałeś.

Po pierwsze, popraw wzór.

Po drugie. Mówisz o RP a sam zacząłeś uciekać Dodo, to jest już PDCP. Za to jest prawko.

Po trzecie. Pełniłem służbę jeżdżąc jednostką transportową. Brałem również udział w pościgu jako jednostka P3. Zostałem wezwany aby zabrać Ciebie na Dillmore za Twoje czyny. Otrzymałem PID, powód oraz czas. Wykonywałem polecenia starszego stopnia który zarządzał  dowodził na pościgu. Ja zrobiłem to co mi nakazano.

Pozdrawiam.

no dobra do cb nic nie mam ale bez przesady wywalilo mnie za networka mogliscie mi napisac czy cos a tu nagle jail??

Nie bardzo rozumiem za co jest napisana skarga. Oczekujesz od nas, żebyśmy grali full RP, a sam wyskakujesz na wszystkich możliwych rampach, kosisz wszystkie lampy oraz taranujesz co popadnie, a później wsiadasz do samolotu z pracy dorywczej i lecisz pod przechowalnie pojazdów gdzie rozbijasz się celowo, żeby wyciągnąć z niej pojazd i uciekać dalej. Zostałeś wsadzony na PID do więzienia ponieważ nie było Ciebie na serwerze a pościg nie został jeszcze zakończony. 

9 minut temu, StunterHere napisał:

pzdr panie @ThanKs.za ladne rp helką 

Pozdrawiam Panie @StunterHere za ładne RP na pościgu.

https://imgur.com/a/1fFFkrv

Teraz, ThanKs. napisał:

Nie bardzo rozumiem za co jest napisana skarga. Oczekujesz od nas, żebyśmy grali full RP, a sam wyskakujesz na wszystkich możliwych rampach, kosisz wszystkie lampy oraz taranujesz co popadnie, a później wsiadasz do samolotu z pracy dorywczej i lecisz pod przechowalnie pojazdów gdzie rozbijasz się celowo, żeby wyciągnąć z niej pojazd i uciekać dalej. Zostałeś wsadzony na PID do więzienia ponieważ nie było Ciebie na serwerze a pościg nie został jeszcze zakończony. 

Pozdrawiam Panie @StunterHere za ładne RP na pościgu.

https://imgur.com/a/1fFFkrv

no dobra za poscig to rozumiem mnie wsadzic czy cos, ale nie mow ze skakalem na rampach itp... ale tez odwaliles maniane bo wjechalem do kanałów gdzie jest dach i normalnie latales za mna bo patrzales na mape, zawrocilem w tym kanale gdzie jest dach i leciales za mna wiec sora

5 minut temu, StunterHere napisał:

a i jeszcze jedno czemu daleś mi powód: Nie przyjęcie mandatu?? @HeroS* chociaz o nic takiego mnie nie pytales

A co, miał napisać do Ciebie na Facebooku czy wysłać list polecony z zapytaniem czy przyjmujesz mandat? Wytłumacz mi jak miał to zrobić skoro nie było Ciebie na serwerze?

4 minuty temu, StunterHere napisał:

no dobra za poscig to rozumiem mnie wsadzic czy cos, ale nie mow ze skakalem na rampach itp... ale tez odwaliles maniane bo wjechalem do kanałów gdzie jest dach i normalnie latales za mna bo patrzales na mape, zawrocilem w tym kanale gdzie jest dach i leciales za mna wiec sora

Chciałeś, żebym był w stosunku do Ciebie fair i grał z Tobą RP po takim czymś co zrobiłeś? U góry wysłałem ss'y jak po 10 minutach ucieczki dodem rozbiłeś się na przechowalni, wyciągnąłeś z niej samochód i zacząłeś uciekać dalej. Mówisz, że nie gramy RP? A ty co robiłeś? W prawdziwym życiu jakbyś się rozbił samolotem to nie było by ciebie z czego zbierać.

Teraz, ThanKs. napisał:

A co, miał napisać do Ciebie na Facebooku czy wysłać list polecony z zapytaniem czy przyjmujesz mandat? Wytłumacz mi jak miał to zrobić skoro nie było Ciebie na serwerze?

Chciałeś, żebym był w stosunku do Ciebie fair i grał z Tobą RP po takim czymś co zrobiłeś? U góry wysłałem ss'y jak po 10 minutach ucieczki dodem rozbiłeś się na przechowalni, wyciągnąłeś z niej samochód i zacząłeś uciekać dalej. Mówisz, że nie gramy RP? A ty co robiłeś? W prawdziwym życiu jakbyś się rozbił samolotem to nie było by ciebie z czego zbierać.

thanks teraz nie mow ze nie bylem na serwerze bo ciagle wam uciekalem a wy mnie nie zlapaliscie to za co mandat niby??

Byłem na pościgu jako supervisory i to wszystko było robione pod moim nadzorem więc już prostuję.

To, że helikopter policyjny śledzi Cię gdy jedziesz przez kanały to chyba nic dziwnego. Normalnym jest, jeśli zatrzymasz się pod "przykryciem", że z góry jesteś niewidoczny, helikopter zacznie patrolować te obszary. Później jakiś patrol Cie zauważył po czym opuściłeś serwer. Wyglądało to na relog, ale nie zmienia to kary. Dostałeś taką jaką dostałbyś na serwerze.

Funkcjonariusze zachowali się tak jak należało, nie łamali zasad RP jakie narzuca nam serwer, oraz tych frakcyjnych.

Lądowanie dodo poza lotniskiem, skoki pojazdem np do kanałów to według Ciebie jest granie RolePlay? Na pościgu to Ty łamałeś wszelkie zasady RP, nie my.

6 minut temu, StunterHere napisał:

thanks teraz nie mow ze nie bylem na serwerze bo ciagle wam uciekalem a wy mnie nie zlapaliscie to za co mandat niby??

Zninkales z serwera. Mogłeś wejść i odpuścić grożenie skargami, wyjaśnić sytuację. Bylibyśmy w stanie Cię wyciągnąć i wznowić pościg. Mandat, który przeliczony został na więzienie 100pln odpowiada 1 min w więzieniu został wystawiony na podstawie Twoich wykroczeń.

I radzę zakończyć spamowanie oraz poprawić wzór bo bez tego skarga tak czy siak nie przejdzie.

Edytowane przez deluXe

25 minut temu, StunterHere napisał:

a i jeszcze jedno czemu daleś mi powód: Nie przyjęcie mandatu?? @HeroS* chociaz o nic takiego mnie nie pytales

Nie było Ciebie na serwerze, więc nie byłeś w stanie przyjąć mandatu. Skoro nie byłeś w stanie go przyjąć to odmówiłeś. Pozdrawiam.

3 minuty temu, deluXe napisał:

Byłem na pościgu jako supervisory i to wszystko było robione pod moim nadzorem więc już prostuję.

To, że helikopter policyjny śledzi Cię gdy jedziesz przez kanały to chyba nic dziwnego. Normalnym jest, jeśli zatrzymasz się pod "przykryciem", że z góry jesteś niewidoczny, helikopter zacznie patrolować te obszary. Później jakiś patrol Cie zauważył po czym opuściłeś serwer. Wyglądało to na relog, ale nie zmienia to kary. Dostałeś taką jaką dostałbyś na serwerze.

Funkcjonariusze zachowali się tak jak należało, nie łamali zasad RP jakie narzuca nam serwer, oraz tych frakcyjnych.

Lądowanie dodo poza lotniskiem, skoki pojazdem np do kanałów to według Ciebie jest granie RolePlay? Na pościgu to Ty łamałeś wszelkie zasady RP, nie my.

Zninkales z serwera. Mogłeś wejść i odpuścić grożenie skargami, wyjaśnić sytuację. Bylibyśmy w stanie Cię wyciągnąć i wznowić pościg. Mandat, który przeliczony został na więzienie 100pln odpowiada 1 min w więzieniu został wystawiony na podstawie Twoich wykroczeń.

I radzę zakończyć spamowanie oraz poprawić wzór bo bez tego skarga tak czy siak nie przejdzie.

ale to jest to ze wbilem na serwer i czekalem czy jakies sapd przejedzie czy cos ale odrazu wsadzili mnie do jaila a potem mowilem Herosowi cos tam czy da rade wypuscic czy cos takiego i napisal nie i poszedl to napisalem skarge

5 minut temu, StunterHere napisał:

a tak btw. mandat 17k mzoe byc???

Może być i skończ spamowanie

7 minut temu, StunterHere napisał:

ale to jest to ze wbilem na serwer i czekalem czy jakies sapd przejedzie czy cos ale odrazu wsadzili mnie do jaila

Tak czy siak pościg byłby zakończony bo wyjazd był zastawiony

Po to zostało stworzone więzienie po PID, żeby używać tego w takich sytuacjach. Dosyć długo zajęło wyliczenie mandatu więc sądzę, że z wejściem na serwer oraz prośba wznowienia pościgu Ci się nie śpieszyło.

A skrypt działa tak, że po minucie grania, automatycznie Cię przenosi.

Żaden funkcjonariusz nie naruszył regulaminu, tym samym nie popełnił błędu.

Wzoru nadal nie ma. Ty mnie nie słuchasz ja od teraz Ciebie również i nie mam zamiaru się więcej wypowiadać. Wszystko został wyjaśnione i czekam na decyzję zarządu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin