Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Broszko - oskarżony przez Maly_Karakan

Mr.Natalia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Broszko
    Data i godzina zdarzenia: 28.12.2019 22:50
    Pełen opis sytuacji: Podczas pobytu na strefie DM, zostałem skuty przez funkcjonariusza @ThanKs. i zabrany do radiowozu. Kierowcą radiowozu był Broszko, który zarzucił mi rzekomy ostrzał SAPD. Po czym zostałem zawieziony do wiezienia i wsadzony na 60 minut. Nie przyznaje się do postawionego mi zarzutu, jeżeli tak faktycznie było, to proszę o pokazanie dowodu, który potwierdzi moją wine.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

juxwKcS.png

Teraz, ThanKs. napisał:

Nie muszę Ci udowadniać twojej winy, to ty musisz udowodnić swoją niewinność. Screen który wstawiłeś nic nie przedstawia.

Kto mógł wiedzieć, że zsotane nie słusznie oskarżony?
Wy powinniście posiadać dowód, który wam pomoze w przypadku skargi.

1 minutę temu, Mr.Natalia napisał:

Proszę o wypowiedz @velocity*

Jesli zostalem proszony o wypowiedz, mam tez cos na waszą wine. 

Bedąc na GSie (Grove street)   widzialem 2 wjezdzające czolgi, czy co to jest nie wiem. Patrzylem na nie, wjezdzali na GSa wyjezdzali.  Az za 3 razem wjechali tak samo, lecz dostalem z paralizatora. Przypomne ze stalem schowany za domkiem, a wlasciwie na dachu domku z nozem. Dostalem z paralizatora gdzie odrazu zostalem przewieziony czolgiem do radiolki (Policjanci nic nie pisali) Wsadzono mnie do radiolki i odrazu odjechalismy. Nie wiedzialem kompletnie NIC. W dodatek zostalem wyrzucony za wysoki ping. Odrazu po wejsciu napisalem do oskarzonego, lecz chyba mial mnie gdzies. Dostalem kare 90minut za ostrzal SAPD. Ciekawe.... Strzelalem sie tylko z graczmi, zabijalem kolegow z org, ktorzy nie byli na sluzbie.

2 minuty temu, velocity* napisał:

Jesli zostalem proszony o wypowiedz, mam tez cos na waszą wine. 

Bedąc na GSie (Grove street)   widzialem 2 wjezdzające czolgi, czy co to jest nie wiem. Patrzylem na nie, wjezdzali na GSa wyjezdzali.  Az za 3 razem wjechali tak samo, lecz dostalem z paralizatora. Przypomne ze stalem schowany za domkiem, a wlasciwie na dachu domku z nozem. Dostalem z paralizatora gdzie odrazu zostalem przewieziony czolgiem do radiolki (Policjanci nic nie pisali) Wsadzono mnie do radiolki i odrazu odjechalismy. Nie wiedzialem kompletnie NIC. W dodatek zostalem wyrzucony za wysoki ping. Odrazu po wejsciu napisalem do oskarzonego, lecz chyba mial mnie gdzies. Dostalem kare 90minut za ostrzal SAPD. Ciekawe.... Strzelalem sie tylko z graczmi, zabijalem kolegow z org, ktorzy nie byli na sluzbie.

Zabiłeś mnie na Grove Street i nie kłam, że jesteś nie winny, można to łatwo sprawdzić w logach.

Już napisałem wyżej, że nie mam obowiązku udowadniać twojej winy, to ty musisz udowodnić swoją niewinność. Poza tym nie mam dostępu do logów ponieważ może to zrobić jedynie administrator. Wypowiadam się tutaj ostatni raz i czekam na zarząd, ta skarga nie ma sensu, a ponadto oskarżający nie posiada żadnych dowodów.

Teraz, ThanKs. napisał:

Już napisałem wyżej, że nie mam obowiązku udowadniać twojej winy, to ty musisz udowodnić swoją niewinność. Poza tym nie mam dostępu do logów ponieważ może to zrobić jedynie administrator. Wypowiadam się tutaj ostatni raz i czekam na zarząd, ta skarga nie ma sensu, a ponadto oskarżający nie posiada żadnych dowodów.

Skarga za nic. Wsadzajac mnie do czolgu i prosto do wiezienia bez pisania. No spoko

Witam Police Office I Broszko. Pozwolę wypowiedzieć się w skargę. Cała akcja zaczęła się pościgiem, który skończył się na DM. Jeden funkcjonariusz wjechał na DM po osobę z pościgu ale zabili go. Została nadana mobilizacja SWAT w, której nie brałem udziału. Wyższe rangi powiedziały, że mam zostać z pojazdami więc zrobiłem to i pilnowałem pojazdów frakcyjnych. Po złapaniu wszystkich osób dostałem informacje od wyższej rangi, że Mr_Natalia trafia do więzienia na 60 minut za ostrzał, a velocity* za zabójstwo policjant.

4 godziny temu, Broszko napisał:

a velocity* za zabójstwo policjanta

Po 1. Dostalem za ostrzał nie za zabójstwo.

Po 2. Nie zabiłem policjanta tylko strzelalem sie z osobami z org, TheArasikiem, xYachu i zelasem. 

Po 3. Wsadzajac nas do radiowozów nie raczyles nic napisać. Tylko to ze do wiezienia, chociaż my nie wiedzielismy za co.

Pisałem wam za co dostajecie więzienia a ty na dodatek wyszedles z gry. Sprawdziłem logi i dostałeś 90 minut więzienia a nie 60 więc nie kłam .

Edytowane przez Broszko
Sprawdzalem logi

Godzinę temu, Broszko napisał:

Pisałem wam za co dostajecie więzienia a ty na dodatek wyszedles z gry. Sprawdziłem logi i dostałeś 90 minut więzienia a nie 60 więc nie kłam .

11 godzin temu, velocity* napisał:

, a reszta za ostrzal dostali 30 minut mniej.

Ja 90, reszta 60.

I nie wyszedlem z gry, tylko wywalilo mi neta za wysoki ping.

Edytowane przez velocity*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin