Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Rother - oskarżony przez V0jtuS.bot

walery
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Rother
    Data i godzina zdarzenia: 30 grudnia, około godziny 23.
    Pełen opis sytuacji: Po zatrzymaniu mnie przez SAPD zostałem przetransportowany do więzienia, by odsiedzieć moje wpisy. Funkcjonariusz popełnił błąd nie usuwając moich wpisów z MDT, chociaż otrzymał takie polecenie (pierwsze zdjęcie). Wczoraj zostałem umieszczony we więzieniu i teraz muszę odsiedzieć wpisy, które nie zostały usunięte drugi raz.

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/wZoOPAI

Ja, V0jtuS.bot zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Police Oficer III Rother z tej strony

Co do ss'ów z imgura ja tu nie widzę  żadnych błędów. Miałem usunąć Tobie wpisy po tym jak wsadzę Ciebie do więzienia, i tak też zrobiłem. Pierwsze zdjęcie nawiązuje do sytuacji, gdy już Ciebie zatrzymałem, a na drugim zdjęciu jak Ciebie wsadziłem (2 screeny z tego samego dnia) . Podsumowując, przewiozłem Ciebie do więzienia, wsadziłem po czym usunąłem wpisy. Nie masz żadnych dowodów, że zostałeś umieszczony w więzieniu po raz 2 za te same wpisy.

17 minut temu, Rother napisał:

Witam, Police Oficer III Rother z tej strony

Co do ss'ów z imgura ja tu nie widzę  żadnych błędów. Miałem usunąć Tobie wpisy po tym jak wsadzę Ciebie do więzienia, i tak też zrobiłem. Pierwsze zdjęcie nawiązuje do sytuacji, gdy już Ciebie zatrzymałem, a na drugim zdjęciu jak Ciebie wsadziłem (2 screeny z tego samego dnia) . Podsumowując, przewiozłem Ciebie do więzienia, wsadziłem po czym usunąłem wpisy. Nie masz żadnych dowodów, że zostałeś umieszczony w więzieniu po raz 2 za te same wpisy.

Proponuję by wypowiedział się funkcjonariusz @Maciek150, który umieścił mnie we więzieniu.

Witam, Sergeant II Maciek150 z tej strony.

1 stycznia  umieściłem gracza @V0jtuS.bot w więzieniu przez PID za posiadanie trzech wpisów i utrudnianie pracy niestety nie posiadam ss owych wpisów więc sprawdzenie, czy dwa z trzech wpisów ów gracz już odsiedział będzie utrudnione.

Edytowane przez Maciek150

8 minut temu, Maciek150 napisał:

Witam, Sergeant II Maciek150 z tej strony.

1 stycznia  umieściłem gracza @V0jtuS.bot w więzieniu przez PID za posiadanie trzech wpisów i utrudnianie pracy niestety nie posiadam ss owych wpisów więc sprawdzenie, czy dwa z trzech wpisów ów gracz już odsiedział będzie utrudnione.

Ja odsiedziałem 3 wpisy, @TheArasik. kazał wsadzić mnie na 60 minut, nierealne jest, że w przeciągu jednego dnia, w którym grałem w godzinach gdzie SAPD w ogóle nie było na serwerze otrzymałem kolejne 3 wpisy.

Kompletnie nie pamiętam tamtej sytuacji, myślałem, że zapisałem. Najprawdopodobniej po prostu usunąłem, ale nie zapisałem. Jeśli to prawda to przepraszam za zaistniałą sytuacje, obiecuje, że jest to pierwszy i ostatni raz.  Nic dodać, nić ująć. Czekamy na odpowiedz zarządu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin