Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

ZiomOpel idzie na złom

ZiomOpel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż jak to mówią wszystko ma swój czas dlatego jak Ople kończą swój żywot na złomie tak i ja kończę z serwem. Na zawsze? Czy kiedyś wrócę? Może tak, może nie, jedno jest pewne co jakiś czas będę wbijać pojezdzic zrka "Białą S**ą" i także uprzedzając pytania. Nie, nie sprzedam zrki ;D Niestety od nowego roku mam mniej czasu na granie i bardziej zajmuje się swoim życiem prywatnym.W tym roku wchodzę w dorosłość i także planuje zdać prawo jazdy no i oczywiście zacząć składać sobie Astre jako pierwsze autko. To co chciałem tak naprawdę osiągnąłem na serwerze. Granie na 4life to była przyjemność, ponad 2 tysiące godzin przegrane przez rok i uzbierane ponad 60 tysięcy LP. Przez ten czas poznałem wiele wspaniałych ludzi z którymi granie stawało się jeszcze bardziej przyjemne i dziękuję wszystkim ale przede wszystkim:

@DzapstaYT Zaczęliśmy grać w tym samym czasie i od razu się poznaliśmy, trzymaj się obyś jak najdalej zaszedł w TSA 

@Liber wakacyjne granie do rana, kontakt nadal jest ;)

@Mrozik. odwalanko nocami też niezapominane, widzę że robisz powrót powoli na serwer no więc powodzonka :D

@.Zamachowiec Mój ulubieńcu ciebie to trudno nie zapomnieć "KitKacie" też wakacyjne granie i kopanie na kopalni do rana, trzymaj się kontakt oczywiście nadal jest ;D

@Toksiko Kolejny gościu od odwalania i od wakacyjnego grania, trzymaj się ;D

@Fus1oN trzymej się Golfiarzu w tych SAFDach, oby było 300+ w tym złomie 

@Pawi. No cóż tu dużo mówić, dziękuje za każdą pomoc od ciebie i za wspólne granie, trzymaj się :D

@Verago. obyś uzbierał na tego Infka :P

@Norbiwwk Jak najwyżej bądz w SAFD

@CzarnyDolareK!*essa* też wakacyjne granie, mananke od ciebie nadal mam :P 

@PardonsiK trzymaj się złotówa 

@NukeR wbije jeszcze na serwer rozwalić na 1/4 twojego Sultana, trzymaj się 

@DanielRB trzymaj się tam na tym BB  z tymi infkami 

@B37 też się długo znamy, jak dłużej w TSA bądz, trzymaj się

@LilBart Dzięki za wspólne granie i pomoc od ciebie ;)

@lcarix rób poloneza a nie przed kompem siedzisz, trzymaj się obyś mi Opli nie wyzywał

@Mihau. trzymaj się dzięki za gierkę 

@Prezes^ trzymaj się :/

@Tomxcio* trzymaj się na tym supporcie, w przyszłości admina

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za gierkę, jeżeli kogoś nie wymieniłem to przepraszam :o

Żegna was Wasz ZardzewiałyOpel  :(<3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin