Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Banszi 2.2

PanS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model:Banshee
ID:
52698
Pojemność silnika:2.2
Przebieg pojazdu:2.5k
Dodatki:
atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1082), moduł UP1, tablica rejestracyjna (GOWNIAK ), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, 2 klucze dodatkowe
Cena:Ofki
Coś od siebie:Możliwa wymiana                   BAKI 35/75
SS’y: 

KNl9VEP.png

Foho8mp.png

47RdzAC.png

Edytowane przez R37

Zamiana? Elegy 2.0 FT z nitrem ( brakuje tylko, zderzaków oraz powiększonego baku. Lampy niebieskie, szyby przyciemniane na 20% <3 Samochód pieknie się prezentuje, na prawdę. Posiadam ofertę 930k. Twoja dopłata około 100-120K, odpowiada Ci?

Edytowane przez Ciastkowy*

1 godzinę temu, Ciastkowy* napisał:

Zamiana? Elegy 2.0 FT z nitrem ( brakuje tylko, zderzaków oraz powiększonego baku. Lampy niebieskie, szyby przyciemniane na 20% <3 Samochód pieknie się prezentuje, na prawdę. Posiadam ofertę 930k. Twoja dopłata około 100-120K, odpowiada Ci?

2.2 ft pierwsze elegy z nitrem na serwerze poszlo za 850k wiec raczej ty byś musiał dopłacić

2 godziny temu, R37 napisał:

2.2 ft pierwsze elegy z nitrem na serwerze poszlo za 850k wiec raczej ty byś musiał dopłacić

Pierwsze na serwerze? Ciekawe kiedy, na giełdzie stało 2.2 wystawione za 990 tysięcy, a po drugie było kilka takich i większość chcieli powyżej 950 -/+ za 2.2 silnik 50k ;) A ja lampki mam ładne a nie jakieś brzydkie limonki. 

A tak poza tym to mam ofertę Banshee 2.2 ft bez nitra oraz szyb i zamiana bez dopłat ;) Więc 100 musiałbyś dopłacić. Przemyśl to sobie dobrze <3

Edytowane przez Ciastkowy*

1 godzinę temu, Ciastkowy* napisał:

Pierwsze na serwerze? Ciekawe kiedy, na giełdzie stało 2.2 wystawione za 990 tysięcy, a po drugie było kilka takich i większość chcieli powyżej 950 -/+ za 2.2 silnik 50k ;) A ja lampki mam ładne a nie jakieś brzydkie limonki. 

A tak poza tym to mam ofertę Banshee 2.2 ft bez nitra oraz szyb i zamiana bez dopłat ;) Więc 100 musiałbyś dopłacić. Przemyśl to sobie dobrze <3

Za 850 sprzedawał MamLagga 2.2ft 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin