Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Broszko - oskarżony przez Versi*.

Versi*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Broszko
    Data i godzina zdarzenia: Dziś koło 14:40.
    Pełen opis sytuacji: Był pościg, SAPD wjechało na DM. Została przygotowana na nich pułapka, w którą wpadł jeden radiowóz. Po zabiciu kierowcy, dosyć długo strzelaliśmy się z SAPD, gdyż chcieli ją odbić, jednak my im nie dawaliśmy. W końcu zdenerwowali się i postanowili ściągnąć ręczny z naszych pojazdów, aby nią uciec. Początkowo myśleliśmy, że została ona wytepana, jednak RCON hoopak sprawdził nam logi. Skargę piszę tylko po to, gdyż chcę usłyszeć wyjaśnienia dlaczego tak zrobił. Ja rozumiem, że była ona zablokowana, ale wystarczy trochę pomyśleć, żeby ją odzyskać - są to bardzo proste sposoby :). Pisałem już z tym z pewnym członkiem zarządu, jednak kazał mi tą skargę napisać. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/NZn85Vs - tak stał radiowóz. 

[2020-01-19 15:38:07] [Output] : hoopak [229]: 2020-01-19 14:38:54> RECZNY OFF Broszko >> SF 9423

[2020-01-19 15:41:01] [Output] : hoopak [229]: 2020-01-19 14:39:23> RECZNY OFF Broszko >> 1337331
[2020-01-19 15:41:12] [Output] : hoopak [229]: 2020-01-19 14:39:30> RECZNY OFF Broszko >> LV Speed

Logi potwierdzające, że Broszko ściągnął ręczny i wypchał je, aby uratować radiowóz. Niestety nikt tego nie widział, bo strzelali do nas z każdej strony i każdy był zajęty czym innym

EDIT: A, i nie życzę sobie komentarzy typu, że się mszczę po wydaleniu, czy jestem zwykłym odwalaczem, bo wiem, że już mnie tak nazywacie. Dziękuję :)

Ja, Versi* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Versi*

Witam z tej strony Police Officer II Broszko. Jako iż zostałem oskarżony pozwolę się wypowiedzieć. Cała sytuacja zaczęła się od mojego wejścia na kanał TAC, gdy już wbiłem dowiedziałem się, że osoba jedzie w stronę dm i jak już dojechałem nasz pojazd znajdował się w waszej płapce. Najpierw miało wbic na strefę  DM jednostka specjalna ale było za mało osób później mieliśmy pomysł żeby skupili się na jednej osobie ale to wszystko na nic. Na całej akcji było nas jakoś 5 osób dokladnie nie pamiętam wiec mogę się pomylić. Dostaliśmy informacje od wyższych stopni, że mamy spuścic ręczny i wypchać bo inaczej jej nie odzyskamy. Sam ja próbowałem odzyskac 3 razy aż za 4 razem pojazd służbowy znajdował się w 50% w ziemi wiec postanowiłem spuścic  ręczny po czym pojazd teleportowal się na autostradę (sam się zdziwiłem ) i postanowiłem wyjechać.  Wiec radiowóz teleportowal się przez błąd gry.

Dziwne bo u mnie i innych osób pojazd stał normalnie. Jeśli masz jakiś dowód co do tego to poproszę. Jeśli nie to poczekajmy na zarząd. A i skoro teleportowal się na autostradę to po co w naszych autach spuściłes ręczny? 

EDIT: dostałem teraz info ze podobno było widać jak wyjezdzales z tej blokady a nie autostrady :)

Edytowane przez Versi*

Pisałem, że próbowałem wypchacie wiec chyba proste, że musiałem w waszych spuścic a jak w służbowym pojezdzie spuścilem to się teleportowal i wszystko jest w logach. 

1 minutę temu, Broszko napisał:

Pisałem, że próbowałem wypchacie wiec chyba proste, że musiałem w waszych spuścic a jak w służbowym pojezdzie spuścilem to się teleportowal i wszystko jest w logach. 

Dziwnym trafem ty go akurat widziałeś jak się teleportowal na autostradę i od razu tam pobiegles. Szkoda tylko że autostrada była patrona przez nas i nic tam było, a kolega widział jak wyjezdzales z pułapki normalnie. 

2 minuty temu, c0veR napisał:

Czy są posiadane jakieś dowody, względem tego, że Broszko wyjeżdżał z tej pułapki tak jak wspomniałeś wyżej? @Versi*

Niestety nie posiadam na to dowodów, jednak nie ma również na to że się zbugowal. Autostrada była ciągle patrona jak i przód więc byśmy widzieli że stamtąd wyjechał a dziwnym trafem nasze auta potem po wypchaniu stały inaczej. 

Jeśli dasz radę sprawdź czy ściągnął ręczny suszarka w logach - id radiolki 28 godzina około 14.30 bo mi hoopak o niej nic nie pisał 

Edytowane przez Versi*

Teraz, c0veR napisał:

Czy podczas zdejmowania ręcznego suszarką przez @Broszko ktoś oddawał w niego strzały?

Zapewne tak gdyż była tam taka pozycja że by to zobaczyli. Szczególnie że ich rola było pilnowanie radiolki. Sam z góry to niego strzelalem jak wbiegł z cadetami. 

Jaką blokadę ? Jeśli chodzi o ręczny to najpierw w waszych żeby zrobić czysta drogę ale pojazd służbowy był zbugowany po czym spuscilem ręczny i przeteleportowal się na autostrade.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin