Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4 Life News - Event wyścigowy organizowany przez D&P Company!

japkooo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator RCON

maGnqqa.png

Witajcie, drodzy gracze! Przychodzimy do Was dzisiaj z relacją z eventu wyścigowego stworzonego przez firmę eventową D&P Company, czyli spółkę Administratorów @Placuszek oraz @Damianero.. Zapraszam do czytania i obejrzenia screenów z relacji! 

Ubiegłej niedzieli, czyli 19.01.2020, odbył się event wyścigowy na 1/4 mili - torze nieopodal lotniska w Los Santos. Zorganizowany został przez D&P Company, a cała impreza rozpoczęła się o godzinie 18:00. Już na na kilkanaście minut przed gracze zebrali się by oglądać oraz uczestniczyć w wydarzeniu. Aby wszystko przebiegło zgodnie z planem, do realizacji eventu zaangażowały się frakcje oraz administracja. Czuwali nad tym, by wszystko przebiegło zgodnie z planem i nikt nie utrudniał pracy.

rJyvEpY.pngksEbhWA.png

W evencie brało udział 32 uczestników, a 8 czekało na rezerwie. Ścigali się oni pojazdem Annis Elegy o silniku 2.4 dm3, wypożyczonego od RCON na potrzeby eventu. Jeden w kolorze czerwonym, a drugi w kolorze zielonym. Handling tego pojazdu znacząco się różnił od zwykłego Elegy, pojazd był trudny do opanowania. 

1Gs2wUP.pngZslaVVp.png

Wyścigi polegały na przejechaniu trasy na 1/4 mili, zrobieniu tzw. "ósemki" między dwoma pojazdami, oraz powrót na start. Nie była to zwykła trasa - na jej drodze był ustawione przeszkody w postaci pachołków i barierek, aby gracze musieli dodatkowo oprócz opanowania pojazdu, wykazać się zwinnością i sprytem.

04It3tQ.pngWVadJhw.png

Nagradzane były trzy pierwsze miejsca, na których znaleźli się: 

• Miejsce III: @Sedzik - otrzymał za to nagrodę pieniężną w wysokości 25.000 PLN;
  • Miejsce II: @PardonsiK - otrzymał za to nagrodę pieniężną w wysokości 50.000 PLN;
  • Miejsca I: @Maly_Karakan - otrzymał on nagrodę pieniężną w wysokości 75.000 PLN!

Nasz redaktor, @Zefix7, przeprowadził z zwycięzcą wywiad z zwycięzcą eventu! Zapraszamy do przeczytania.

Z - Zefix7

MK - Maly_Karakan

Z: Witam, z tej strony Sekretarz Redakcji Zefix7 z Redakcji 4LIfe News, się kłania. 

MK: Witam.

Z: Czy udzieliłbyś mi odpowiedzi na kilka pytań?

MK: Jasne.

Z: Dobrze, zaczynając - jakie emocje odczuwałeś po wygraniu turnieju na 1/4 mili?

MK: Krótko mówiąc, cieszyłem się.

Z: Twoim zdaniem - wygranie tego turnieju było trudne, czy raczej nie?

MK: Nie, moim zdaniem nie był to ciężki turniej.

Z: Jakie były Twoje wrażenia z jazdy przygotowanym na event pojazdem - Elegy?

MK: Pierwsza jazda Elegy była dość trudna, bo nie wiedziałem jak opanować ten pojazd.

Z: Udało Ci się później opanować ten samochód?

MK: Owszem, udało mi się, lecz dopiero w drugim wyścigu tego dokonałem.

Z: Jak wyglądała Twoja konkurencja?

MK: Pierwsze wyścigi nie wymagały ode mnie pełnego skupienia, dopiero w ostatnich wyścigach zaczęły się schody, i przeciwnicy, którzy byli tuż za mną.

Z: Bardzo ważne pytanie: Co skłoniło Cię, aby zgłosić swój udział w tym wyścigu?

MK: Była 01:00, gdy na serwerze pojawiła się informacja o zapisach na turniej, postanowiłem, że spróbuję swoich sił.

Z: Dobrze, zbliżamy się już do końca wywiadu. Jak Twoim zdaniem event został zorganizowany?

MK: Event został bardzo dobrze wykonany, nie miałem co do tego żadnych zastrzeżeń.

Z: Okej, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

MK: Tak, pozdrawiam wszystkich uczestników eventu oraz jego organizatorów.

Ja też z tego miejsca chciałbym się pożegnać oraz podziękować za przeczytanie tego krótkiego materiału relacyjnego. Duże ukłony w stronę

@Damianero. oraz @Placuszek za zorganizowanie tak świetnej imprezy! Nic, tylko czekać na kolejne eventy!

Dyrektor Naczelny, @japkooo.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin