Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam Perka 2.2 ft z niterm

Czosneek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, KropsoN napisał:

Perki 2.2 ft bez nitra chodzą po 350k i to czasem na unikatowych lampach. Przykład? - @Franczesko. taki model zgarnął za kwotę 340.000PLN. 

Jak masz bana i nie masz gotówki to nie licytuj, raczej bez sensu jest podbijanie ceny gdy nawet nie masz możliwości kupna pojazdu.

Żeby nie było że zbędne wypowiadanie się to 470k od ręki, z racji że każdy tutaj piszę oferty dopiero po sprzedaży.

spinac sie o ceny w 2k20 xd

14 minut temu, KropsoN napisał:

Jak masz bana i nie masz gotówki to nie licytuj, raczej bez sensu jest podbijanie ceny gdy nawet nie masz możliwości kupna pojazdu.

Żeby nie było że zbędne wypowiadanie się to 470k od ręki, z racji że każdy tutaj piszę oferty dopiero po sprzedaży.

Nie ma w regulaminie nic, o ofertach po sell/ub, wiec czego ty oczekujesz? Jesli kolega ma oferty 125k wyzsze niz twoje, napisane tutaj po co to piszesz?

9 minut temu, Guz napisał:

spinac sie o ceny w 2k20 xd

Ktoś chyba nie rozróżnia spiny od normalnego wyjaśnienia. Ten model pojazdu nigdy nie był i nie będzie wart 550k bez instalacji Nitro skoro można go dostać już za okolice ~350k z o wiele ładniejszymi lampkami i Combi który wygląda o niebo lepiej. :)

@stampii Masz bana na 30 dni i dodatkowo nie posiadasz przy sobie tyle gotówki, wątpię że ktokolwiek czekałby tyle czasu na to aż ogarniesz kwotę na kupno pojazdu, więc bez sensu są twoje oferty, dlatego to piszę. Pozdrawiam i kończę temat, nie mam zamiaru wtaczać się w dalsze rozmowy tudzież "kłótnie" ;)

@Guz Ja nie mówiłem nic na temat dlaczego ktoś mu tyle oferuje, tylko napisałem że Perek 2.2 bez nitra chodzi po ~350k a nie 550k tak jak napisał kolega @Czosneek. Jest to wielka różnica i proszę, czytaj ze zrozumieniem.

475k. :)

Edytowane przez KropsoN

Teraz, KropsoN napisał:

Ktoś chyba nie rozróżnia spiny od normalnego wyjaśnienia. Ten model pojazdu nigdy nie był i nie będzie wart 550k bez instalacji Nitro skoro można go dostać już za okolice ~350k z o wiele ładniejszymi lampkami i Combi który wygląda o niebo lepiej. :)

no spoko ale jak ktos oferuje mu wiecej to w czym problem, moze oferuje tyle ze wzgledu na sentyment lub cos innego ;)

15 minut temu, KropsoN napisał:

@stampii Masz bana na 30 dni i dodatkowo nie posiadasz przy sobie tyle gotówki, wątpię że ktokolwiek czekałby tyle czasu na to aż ogarniesz kwotę na kupno pojazdu, więc bez sensu są twoje oferty, dlatego to piszę. Pozdrawiam i kończę temat, nie mam zamiaru wtaczać się w dalsze rozmowy tudzież "kłótnie" ;)

@Guz Ja nie mówiłem nic na temat dlaczego ktoś mu tyle oferuje, tylko napisałem że Perek 2.2 bez nitra chodzi po ~350k a nie 550k tak jak napisał kolega @Czosneek. Jest to wielka różnica i proszę, czytaj ze zrozumieniem.

Ale przepraszam to nie jest off-topic tylko licka wiec nie zaoferowałeś nic a sie wtrącasz...

18 minut temu, KropsoN napisał:

A co do tego 550k to tak ludzi na serwerze sie wypowiadali więc nie wiem o co się spinasz itp...

7 minut temu, Czosneek napisał:

Ale przepraszam to nie jest off-topic tylko licka wiec nie zaoferowałeś nic a sie wtrącasz...

Widocznie nie tylko kolega wyżej nie czyta ze zrozumieniem, zaoferowałem 470 i 475k od ręki. Nie wtrącam się tylko po prostu uświadamiam Cię że trochę wprowadzasz graczy w błąd z wartością pojazdu, tyle. Tak jak pisałem, nie mam zamiaru się z nikim kłócić chciałem po prostu wyjaśnić i tyle. ;)

//Nie wiem kto się tak wypowiadał że jest warty 550k, skoro Franczesko podobny model tego pojazdu kupił za kwotę 340k z 2.2 ft bez nitra i przyciemnionych szyb na unikatowych lampach "Kasztan". Często na giełdzie Perennial m.in na zielonych lampach stał z praktycznie taką samą ceną. Jako gracz który większość swojego majątku zarobił na handlu pojazdami po prostu nie wiem skąd wyczarowałeś sobie że jest tyle wart.

Edytowane przez KropsoN
Edit :)

Teraz, Czosneek napisał:

Co to ma to wartości pojazdu tune to auta kosztowało 1,3kk plus od tego odliczyć sb po ile liczy się każde tune i sam wywnioskujesz co ile warte itp lol

Po 2 jest to licytacja kto da wincej to jego będzie...

Ale ja nie kwestionuje tego ile co kosztowało, liczy się kwota demontażu danych komponentów, a kwoty montażu większych pojemności silników, koloru lamp czy atrapy, baków nie liczy się jako całkowitą kwotę tylko jej część, tak samo nie kwestionuje tego kto ile da, tylko to że sam stwierdziłeś że dany pojazd chodzi rynkowo po 550k bez nitra gdzie jego wartość rynkowa to ~350k.

Tak jak pisałem, nie miałem na celu wprowadzać żadnej kłótni tylko wyjaśnić pewne rzeczy które wprowadzają w błąd.

6 minut temu, KropsoN napisał:

Ale ja nie kwestionuje tego ile co kosztowało, liczy się kwota demontażu danych komponentów, a kwoty montażu większych pojemności silników, koloru lamp czy atrapy, baków nie liczy się jako całkowitą kwotę tylko jej część, tak samo nie kwestionuje tego kto ile da, tylko to że sam stwierdziłeś że dany pojazd chodzi rynkowo po 550k bez nitra gdzie jego wartość rynkowa to ~350k.

Tak jak pisałem, nie miałem na celu wprowadzać żadnej kłótni tylko wyjaśnić pewne rzeczy które wprowadzają w błąd.

rynkowa wartość hmm... perków 2,2 jest mało więc wartość też wieksza z nitrem to jeszcze bardziej zresztą to nie jest temat od tego licytacja a nie....Licytujesz albo ni...Koniec spamu

3 minuty temu, Czosneek napisał:

rynkowa wartość hmm... perków 2,2 jest mało więc wartość też wieksza z nitrem to jeszcze bardziej zresztą to nie jest temat od tego licytacja a nie....Licytujesz albo ni...Koniec spamu

Mało? Są 24 sztuki z pojemnością silnika 2.2

Przebijam sam siebie - 490k od ręki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin