Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na @darkmon przez Myczko.

xYeti
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @darkmon

Data i godzina zdarzenia: 30.01.2020 około godziny 13:10

Pełen opis sytuacji: Byłem na mechaniku i poszedłem po pieniądze do banku i naprawiało się auto i nagle nadjechał policjant @darkmon i zastrzelił mnie i napisał mi że to jest za utrudnianie pracy policjanta. A 20 min temu zatrzymał innego gracza i obserwowałem rp.

Zaproponował mi mandat 2290PLN i przyjełem i pojechaliśmy do bankomatu i napisałem że ,,Jesteś śmieszny dziecko'' i nagle dodał mi 10 min kary w więzieniu. Bo jakby napisał mi że nie jest dzieckiem to był przeprosł za to. Pojechaliśmy do więzienia za SF napisałem mu że się uważa za dorosłego i doliczył mi jeszcze 10 min kary. 

Dowód który to potwierdza całe zajście: Tutaj manie ss jak jestem w więzieniu https://imgur.com/9v8Mbx7 powód i ile siedziałem w więzieniu  powód mówi że licznie wyzywanie nie wyzywałem policjanta tylko napisałem ,,Dziecko'' na moje to nie jest wyzwisko liczne. Wykonywałem polecenia policjanta ponieważ napisał mi czy przyjmuje mandat napisałem tak. Przepraszam.

PO III darkmon się kłania. 

Przez całą moją dzisiejszą byłem przez ciebie prowokowany, jezździłeś za mną oraz wymuszałeś pieniądze. Podczas twojego ,,obserwowania RP" stałeś na środku drogi oraz blokowałeś ruch. Nie reagowałeś na moje polecenia. Odjechałeś dopiero po interwencji supportera @AdiZ. Zatrzymałem Cię dopiero przy mechaniku, do którego dotarłeś cały czas śledząc mój radiowóz, a mogłem to zrobić wcześniej, bo cały czas utrudniales mi prowadzenie służby. Po przyjęciu mandatu i udaniu się do mandatu znieważyłeś mnie, więc podjąłem decyzję o natychmiastowym transporcie podczas, którego zostałem jeszcze dwukrotnie znieważony na co jestem w stanie przedstawić dowody, lecz później, bo nie ma mnie przy komputerze. 

Godzinę temu, Myczko. napisał:

Wykonywałem polecenia policjanta

Wielokrotnie kazałem Ci odjechać, a ty robiłeś co chciałeś. 

2290PLN

2240PLN, jeśli piszesz skargi rzetelnie zapoznaj się chociażby z kwotą mandatu. 

Pojechaliśmy do więzienia za SF napisałem mu że się uważa za dorosłego i

Tekst był zupełnie inny na co posiadam dowód, lecz przedstawię go dopiero później z powodu brak dostępu do komputera. 

zastrzelił mnie 

Dla sprostowania użyłem tasera, bo już raz podjąłem próbę zatrzymania w czasie prowadzenia odcinkowego pomiaru prędkości, lecz osoba oskarżająca mnie uciekła

Dodam jeszcze tylko, że wzór jest niekompletny, a załączony dowód nie pokazuje żadnego mojego przewinienia. 

Możebyś przedstawił nagranie, którym tak się zasłaniałeś? Oczywiście z całego czasu, w którym za mną jeździłeś. 

Edytowane przez darkmon

6 minut temu, Myczko. napisał:

Nie blokowałem ruchu

Ale jednak na środku drogi stałeś obok radiowozu mimo otrzynania nakazu odjechania

6 minut temu, Myczko. napisał:

Rozwaliłeś mi auto i poprosiłem o pieniądze o rozwalonego auta

Dowody proszę. Jeśli mówimy o sytuacji przy zatrzymaniu Cabbie wbiłeś mi się w radiowóz i żądałeś pieniędzy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin