Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na gracza @szadek i @Karafik

Badi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: Badi
Login z serwera: Badi
Nick osoby oskarżonej: szadek i Karafik
Powód napisania skargi: Bezpodstawne więzienie
Data zdarzenia: 12.02.2020
Dowody: unknown.pngunknown.pngunknown.pngunknown.pngunknown.png

Opis sytuacji: Przekroczyłem prędkość, i Karafik mnie zatrzymuje. Odgrywamy normalnie wszystko, dalem mu dokumenty po czym powiedział, że nie ma nic złego. Odgrywamy dalej, chciał żebym mu pokazał zawartość bagażnika, nie chciał się otworzyć bo był uszkodzony. Wtedy Karafik wydaje mi polecenie, żebym wyszedł i sam otworzył. Wychodze. Karafik do mnie ''Ręce do góry!" i mnie zakuwa i wiezie do więzienia. Wyjaśnienia, że odbyłem już kare nic nie dały.
Coś od siebie: Chce, żeby szadek ustawił tam, że już nie jestem poszukiwany, odsiedziałem 154 minuty za pościg trwający może 5 minut bo zostałem spitowany w mieście. Co samo w sobie jest nie fajne.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: unknown.png

gracza szadek nie ma online

Witam, PO I Karafik.

Na wstępie prosiłbym Cię o uzupełnienie oraz poprawienie wzoru.

Sytuacja wygląda następująco, zatrzymałem Pana @Badi, po przeprowadzeniu wszystkich czynności, poszedłem sprawdzić zatrzymanego w MDT. Po wyświetlaniu kartoteki widniał wpis ( widać na ss ). Pod pretekstem otworzenia bagażniku, wybawiłem Badi z auta, po czym go zakułem. 

Ogólnie skarga jest, ponieważ ktoś podobno nie usunął wpisa. Tyle ode mnie. Czekam na zarząd.

Edytowane przez Karafik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin