Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Oficjalne przeprosiny by Anonymous (Exelele)

Squer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie..

Ja jako Anonymyous, dawniejszy nick Exelele chciałbym oficjalne przeprosić serwer za wszelkie groźby które zostały w niego skierowane.

Pisałem nie za miłe rzeczy o nim, nie będę już cytował. Bardzo przepraszam wszystkich graczy, administracje, ekipe serwera za moje czyny. 

Mam nadzieję że mi wybaczycie. Na serwerze chce sobie po prostu raz na jakiś czas pograć, bez spin i tyle.

Jeszcze raz z góry przepraszam. To wszystko z mojej strony.

Prosiłbym jeszcze o odbanowanie na forum, ponieważ te wszystkie wyzwiska, groźny wypisywałem na forum i dostałem bana i teraz za każdym razem muszę się łączyć przez VPN aby wbić na forum, co prawda to tylko dwa kliknięcia ale prosiłbym o odbanowanie mojego prawdziwego IP czyli: 77.65.49.188

Rozmawiałem ze Zbykiem i abym mógł grać na serwerze miałem oficjalnie przeprosić cały serwer na forum dlatego to robię.

Z poważeniem

Anonymous.

Aha. To Ty teraz na litość chcesz nas wsiąść?

Słuchaj, to ja zgłosiłem że próbujesz zniszczyć 4Life i że grozisz zniszczeniem 4Lifa.

VPN? Pisałeś że umiesz zmieniać IP. :)

Pisałeś również, że 'ZbyK nie umie banować na forum bo i tak wbiję' - tak to pisałeś.

A teraz chcesz wybaczenia? Phi...

A ja nie wiem, dlaczego to robiłeś, dlaczego próbowałeś zniszczyć ten serwer - a więc proszę o wyjaśnienia tej sprawy mi na FB żeby tu zbędnego Off-Topa nie robić. :)

A ja Ci załatwię UB na IP pierwotne + konto Dopek jak i 2gie konto - exelel :)

A ja nie wiem, dlaczego to robiłeś, dlaczego próbowałeś zniszczyć ten serwer - a więc proszę o wyjaśnienia tej sprawy mi na FB żeby tu zbędnego Off-Topa nie robić. :)

A ja Ci załatwię UB na IP pierwotne + konto Dopek jak i 2gie konto - exelel :)

Myślę że uda mi się załatwić to samemu ten UB na IP. To wbij na FB.

Aha. To Ty teraz na litość chcesz nas wsiąść?

Słuchaj, to ja zgłosiłem że próbujesz zniszczyć 4Life i że grozisz zniszczeniem 4Lifa.

VPN? Pisałeś że umiesz zmieniać IP. :)

Pisałeś również, że 'ZbyK nie umie banować na forum bo i tak wbiję' - tak to pisałeś.

A teraz chcesz wybaczenia? Phi...

połączenie VPN to tak jakby zmiana IP, poczytaj sobie o tym. 

Ale nie róbmy z tego spamu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin