Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Aksiu i fAITH_ - oskarżony przez Mamizek

Mamizek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Aksiu i fAITH_
 Data i godzina zdarzenia:  02-16-2020 godz ok 16:10
 Pełen opis sytuacji: To tak jechałem zawieść kolege na kopalnie i potem z nim zatrzymaliśmy się obok SAPD i gadaliśmy sobie a jakiś typ we mnie wjechał autem banshee z całego rozpędu co, wychodzi na to że, wywaliło mnie na teren zamknięty chciałem szybko im to wyjaśnić co, się stało a mnie bez powodu zabił i przebił mi oponę w zionie dużo graczy to widziało i może to potwierdzić ale kolega który ze mną był nie ma jak się wypowiedzieć bo ma bana na forum też funkcjonariusz o nicku fAITH_ widział jak gracz z autem banshee mnie tam wypcha bo widziałem jak się patrzy w tą stronę ale pewnie nie ma jaj żeby się przyznać bo przecież kolegę wsypię ale za to ja mam cierpieć i ponosić koszty naprawy opon za niewinność.
 Dowód, który to potwierdza całe zajście:

https://imgur.com/a/VhdWfiR

Ja, Mamizek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Mamizek

Uszanowanie z tej strony Police Officer I fAITH_.

Zabardzo nie rozumiem sensu tej skargi no ale z powodu juz istnienia watku wypowiem sie w niej. A wiec dnia: 16/02/2020 okolo godziny 16:00 frakcja SARA zdecydowala zrobic sobie RP zmiany nawieszchni. W zwiazku z tym RP wraz z funkcjonariuszem @Aksiu zdecydowalismy sie zainterweniowac do wezwania w celu rozpedzenia tlumu oraz zabezpieczenia terenu. Niestety z powodu lokalizacji oraz natezenia graczy bylo wiele grup graczy ktorzy nie wykonywali polecen oraz wjezdzali/ wchodzili na teren zamkniety (niestety gracz Mamizek byl jedna z tych osob). Pozwole sobie dolaczyc nagranie ktore pokazuje dokladnie co sie stalo. Na ktorym takze widac jak owy gracz: Mamizek probowal wepchnac czerwony pojazd marki "Bravura" nad zabezpieczeniem na teren zamkniety, oraz probowal staranowac gracza o nicku: D.Kl3r poczym uderzyl w moj radiowoz. 

Godzinę temu, Mamizek napisał:

też funkcjonariusz o nicku fAITH_ widział jak gracz z autem banshee mnie tam wypcha bo widziałem jak się patrzy w tą stronę

Niestety nie patrzylem sie w tamta strone kamera (postac mozliwe ze stala w tamta strone) gdyz funkcjonariusz @Aksiu akurat w tym momencie zasugerowal aby zabezpieczenie w strone gory bylo troche dluzsze, spowodowane bylo to tym ze wiele graczy przejezdzala tamtedy na teren akcji. W pewnym momencie zauwazylem samochod ktory wyskoczyl nad radiowozem, ktory takze by wyladowal na mnie gdybym sie nie ruszyl doslownie z poltorej sekundy wczesniej. A pozniej to juz wiadomo, oboje otworzylismy ogien w strone pojazdu, gdyz oboje stwierdzilismy ze zagraza on nam bezpieczenstwu.

Wczesniej wymienione nagranie: 

Pierw przejdę do niby taranowania D.Kl3r  my gadaliśmy na dsc i kazałem mu siadać to go dla beki walnąłem i jak widać troszkę za mocno  i uderzyłem w radiowóz. Kolejna rzecz to bravura tak czerwona bravura chciała tam wjechać i się zaklinowała to chciałem ją popchnąć żeby ją uratować no ale wychodziło na to że pogarszam sprawę. Następną rzeczą z nagrania jest to że gdy fAITH_ się na mnie patrzał to stałem bokiem oraz się nie ruszałem , po czym się odwrócił w drugą stronę po 1,5 sek widać na nagraniu mocne uderzenie a chyba w 1,5 nie da się odwrócić w drugą stronę rozpędzić się i wjechać na teren zamknięty i to jeszcze przez barierki  więc wychodzi na to że ktoś mnie tam wepchał i to z niezłego rozpędu, a właśnie to mnie najbardziej wkurza że ja sam tam nie wjechałem i jeszcze zostałem przez to zabity i została mi rozwalona opona.

Edytowane przez Mamizek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin