Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4 Life News - Wywiad z Młodszym Kapitanem CoherenShin75 z frakcji SAFD.

Mietek_Kasztan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

vZnPPMl.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie,  z tej strony Młodszy Redaktor Mietek_Kasztan. Dzisiaj przygotowałem wywiad z Młodszym Kapitanem @CoherentShin75 z frakcji SAFD. Zachęcam do przeczytania.

M: Mietek_Kasztan

C: CoherentShin75

M: Cześć, chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań ?

C: Jasne, nie ma sprawy.

M: Na początek, powiedz coś o sobie.

C: Cześć!. Nazywam się Mateusz, na obecną chwilę mam piętnaście lat i pochodzę z Wielkopolski. Interesuję się sportami lekkoatletycznymi oraz służbami mundurowymi. Na serwerze aktualnie "pracuję" we frakcji SAFD na stopniu Młodszy Kapitan. Mówią na mnie "kontener", "CoherentShit75" mi to się podoba i brzmi śmiesznie hah. Jestem osobą miłą, posiadającą kulturę osobistą oraz kulturę do osób starszych, zawsze kończę to co zacząłem. W różnych sytuacjach zawsze można na mnie liczyć oraz prosić o pomoc.

M: Ciekawe. Standardowe pytanko, jak trafiłeś na serwer i jak wyglądały twoje początki?

C: Mój kolega pokazał mi serwer 4Life , na początku grałem tu 4fun i nie myślałem, że zostanę na dłużej. Na początku myślałem, że na serwerze będę grał 2- 3 dni, ale okazało się, że spodobał mi się i zostałem aż do dziś. Moje pierwsze logowanie miało miejsce 2018 roku. Aktualnie posiadam przegrane ~957 godzin, według mnie taka liczba to jest duża co śmiało mogę powiedzieć , że znam się na serwerze. A Moje Początki na serwerze wyglądały podobnie jak u każdego, czyli zbieranie pieniędzy na magazynie oraz na innych pracach dorywczych. Zawsze początki są bardzo trudne, ale jak się kupiło swoje pierwsze auto to już było z górki. Moim pierwszym autem był Perenial, którego dobrze wspominam i z tym autem rozpocząłem swoją przygodę z tym serwerem.

M: Fajnie. Obecnie jesteś we frakcji SAFD. Jak wygląda twoja historia z tą frakcją?

C: Moja historia z frakcją SA Fire Department zaczęła się w Maju tamtego roku tj. 2019. Do tej frakcji zachęcali mnie moi koledzy, którzy byli w niej i cały czas mówili mi abym napisał podanie i spróbował. Po napisaniu podania nie mogłem się bardzo doczekać wyników, mijały kolejne godziny i naglę dostałem informację, że się dostałem do frakcji SAFD. Od tamtego momentu jest bardzo zadowolony, że dostałem taką szansę, której nie zmarnowałem. Co chciałbym zmienić we frakcji? Jak dla mnie frakcja jest dobrze prowadzona i na tą chwile nie chciałbym nic wprowadzać.

M: Co sądzisz o tej frakcji?

C: We frakcji SAFD czuję się naprawdę dobrze, panuje tu dobra atmosfera, są tu też świetne osoby, z którymi można się pośmiać oraz pożartować. Na obecną chwilę nie mam zamiaru odchodzić. RP, jakie tu panuje, jest odgrywane na wysokim poziomie oraz cały czas ćwiczymy i rozwijamy różne Grupy.

M: Co sądzisz o biznesach i jak wygląda twoja historia z nimi?

C: Co sądzę o biznesach? Hmm, jest to ciężkie pytanie, ponieważ aktualnie nie znajduję się w żadnym biznesie i nie wiem jak dany biznes funkcjonuje.

M: Jaki jest twój największy cel na serwerze?

C: Moim największym celem na serwerze jest to, aby zajść jak najwyżej we Frakcji SA Fire Department oraz utrzymać dobre zdanie na mój temat. Każdy ma swoje cele i pasje. 

M: Co sadzisz o organizacjach na serwerze?

C: Aktualnie jestem w Organizacji Toxicos, atmosfer

a jest bardzo dobra. Członkowie tej organizacji chętnie pomagają w różnych problemach oraz rozwiązują różne sprawy. W tej organizacji jestem dosyć krótko, ale zauważyłem, że są dobre relacje między członkami. Na ten moment organizacja się rozwija i to mnie bardzo cieszy i myślę, że to tak zostanie. Myślę, że jest tak w większości organizacji.

M: To wszystkie pytania, kogo chcesz pozdrowić?

C: Na sam koniec naszego wywiadu chciałbym pozdrowić @darkmon, @AdiMekk* oraz Całą frakcje SAFD. No i oczywiście ciebie. <3

M: Również pozdrawiam i dziękuje za wywiad. :)

C: Ja też dziękuje.

Wykonał Młodszy Redaktor Mietek_Kasztan

3 minuty temu, Mietek_Kasztan napisał:

Cześć, chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań ?

4 minuty temu, Mietek_Kasztan napisał:

4Life , na

4 minuty temu, Mietek_Kasztan napisał:

śmiesznie hah.

raz jest dobrze napisany przecinek, czy znak zapytania, raz nie
dodawanie jakichś totalnie głupich rzeczy do wywiadów, typu "hah" zamienia  go w gorszy
weryfikuj te błędy przed wstawieniem jakiegokolwiek wywiadu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin