Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SAPD kierowce <deluXe>.

Tome_k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł wątku (wpisujemy w pole tytuł): Skarga na SAPD kierowce <deluXe>.

Treść wątku:

Nick z serwera: <Tome_k>
Login z serwera: <Tome_k>
Nick osoby oskarżonej: <deluXe>
Powód napisania skargi: <SAPD taranowała mnie na nagraniu które jest poniżej widać całą sytuację. Najpierw wjechał mi w tył auta.Proszę nie mówić że lagi czy coś w tym stylu jak widać kierowca pojazdu widzi mnie wnioskuje to po tym że stoi chwile i czeka aż wjadę ( nie mogłem się ruszyć ) potem moje auto wjechało z kierowcą radiowozu. Następnie kierowca biegnie zapłacić za naprawę, zaraz potem wypycha moje auto z drugim kierowcą (może po to ze jak pisałem report żeby się nie okazało że policja się wepchnęła, przyszedł by administrator i chciał nagranie (kto mając 1 LP nagrywa takie rzeczy) oczywiście by uwierzyli SAPD lagi lagami ale skoro wypychają auto i czekają aż wjadę to znaczy że widzą moje auto). Każde zachowanie możemy tłumaczyć lagami. Miał też możliwość dogadania się ze mną ale gdy był koniec naprawy to szybko wyjechał zostawiając mnie bez słowa (coś w stylu mnie tu nie było ). Dodam jeszcze że jeśli panowie chcieli pomoc czemu nie wezwali admia żeby obrócił moje auto tylko sami wypchnęli? Skoro jeżeli Pan policjant ma swoje nagranie i pokaże że faktycznie miałem lagi jestem w stanie przyznać mu racje ale jeżeli policjant nie pokaże nagranie uważam że nie możemy tłumaczyć tego lagami. Tacy ludzie mają dawać przykład a nie unikać odpowiedzialności za złe czyny. Bardzo nie podobało mi się te zachowanie.>
Data zdarzenia: <14.03.2020 godz ok. 16:00/16:30> 
Dowody: <nagranie że uprzedzałem gracza >

Coś od siebie: < Oczekuję że dostane rekompensatę  za stracony czas przy nagraniach oraz za zniszczenie mienia , aby ta osoba została ukarana >

https://www.youtube.com/watch?v=eQxNIppIXMA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin