Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na blaki - oskarżony przez AparT*

Aparatuwa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @blaki
    Data i godzina zdarzenia: 18/03/2020, 23:45 około
    Pełen opis sytuacji: Więc tak. Doherty nieopodal przejazdu kolejowego przy tzw. "wodnym" owy funkcjonariusz zatrzymał gracza o nicku julson1977. Zatrzymałem się obok gracza, gdy ten wsiadł do mojego pojazdu. Odjechaliśmy parę metrów, po czym wróciliśmy ponownie na pierwotne miejsce zatrzymania. Tam ujrzeliśmy funkcjonariusza, która umieszczał blokadę na kole zatrzymanego gracza. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że oskarżony w pewnym momencie oddał do nas salwę strzałów z broni palnej. Czy broni palnej nie używa się aby w ostateczności? Na końcu napomnę, że nie robię tego z czystej złośliwości. Całą sprawę chciałem z owym funkcjonariuszem obgadać, z uwagi na to, że nie jestem osobą mściwą, lecz funkcjonariusz postanowił mnie zignorować i sobie odjechać. I kolejną rzecz napomnę, że nie chodzi mi o nie wiadomo jak wielką karę dla oskarżonego - wystarczy jedynie jedno, proste słowo, które z pewnością każdy uczył się w przedszkolu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajścieDowód

(Napomnę, że strzały ujęte na nagraniu to tylko część dowodów, które zdołałem nagrać. Nie sądziłem, że nagrywanie będzie mi potrzebne na serwisie)

Ja, AparT* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez AparT*

Co do tej sytuacji, to teraz wypowiem się na ten temat. Wyglądało to tak: wychodzę do zatrzymania drogowego, proszę o dokumenty i nagle podjechałeś ty i najprawdopodobniej napisałeś zatrzymanemu na /pm, że ma wsiadać do ciebie, co oczywiście zrobił. Zaczeliście uciekać, odpuściłem, nic z tym dalej nie zrobiłem. Postanowiłem wezwać SARA i z nagrania nic ciekawego nie wynikło. Po za tym, było słychać tylko jakiś dźwięk i nie był to strzał w twoją stronę.
Jeżeli chciałeś to usłyszeć i uraziłem cię jakkolwiek, to przepraszam.

Edytowane przez blaki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin