Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na Kasztan*

Sosna
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pochwalającego: SOSNA_2377

Nick pochwalanego: Kasztan* 

Data: 2016-03-27

Opis: Jechałem sobie na służbę w DES i otrzymałem informację o wypadku od chłopaków z frakcji. Podjechałem na miejsce w cywilu bo nie miałem czasu podjechać na koszary i wejść na służbę. Na miejscy byli już medycy wymienieni wyżej i bardzo sprawnie zajmowali się poszkodowanym. Podczas zajmowania się poszkodowanym kierowca pojazdu który spowodował wypadek siedząc w aucie SAPD stracił przytomność. Kasztan bardzo sprawnie zajął się poszkodowanym na wysokim poziomie RP, podczas udzielania mu pomocy zaczął być agresywny i RP odegrał że posiada broń. Rekcja Kasztana była bardzo dobra (chodzi o RP), po obezwładnieniu napastnika utracił on funkcje życiowe. Kasztan bardzo dobrze się nim zajął, gdy transportowałem go karetką DES (pojechałem na koszary swoim autem) odegrał bardzo dobrą akcję RP z poszkodowanym. Proszę o godne nagrodzenie gracza.

Dowody(niewymagane) Nie wstawiam ss bo nie posiadam, potwierdzić może FaceTQ MRpompom*_69 oraz KryptoN*105

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin