Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skupuje pojazdy

QW3RTY!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: -
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: --
Cena: od 80k-300k
Dodatki: Jak najwięcej
Coś od siebie: Witam, Skupuje pojazdy za ceny niższe niż rynkowe. Pojazdy warte od 80k do 315k. Jeżeli potrzebujesz pilnie gotówki odkupie od ciebie pojazd. Skupuje pojazdy na użytek własny jak i niewielką ilość wykorzystam na sprzedaż ich na giełdzie, jeżeli masz taki pojazd zapraszam do składania ofert najlepiej na serwerze bądź ewentualnie na forum. Godziny w jakich można mnie spotkać to jest (w czasie kwarantanny) 10:00 (rano) - 24:00 (wieczorem) bądź dłużej lecz (po kwarantannie) będę dostępny w godzinach 17:00 (południe) bądź 20:00 (wieczorem) - do 24:00 (wieczorem)

2 minuty temu, xArbuzeek napisał:

Mam burrito 1.6 LPG 75, przyciemnianie szyb 80%, fele i kolor fel, licznik limonkowy, burrito na dachu ma podwyższenie, posiada też dodatkowy klucz, zrobione ładnie pod kolor chce 105k.

Lub mogę wymianę za coś typu sentinel lub coś z 4miejscami, jak nie to z dwoma miejscami tylko flash

24 minuty temu, Krzzzysiek_*BBG* napisał:

Jesterek 1.6 fele ,wydechy ,spoiler, licznik , rejka,up1,up2,up3, Nic tylko wsiadać i latać czekam na offy :D

Zapraszam jutro na serwer może uda nam się dogadać jakoś znajdziesz mnie w tych godzinach co pisalem

Edytowane przez XxkamikazexX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin