Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Grafiki by bartko

bartkooo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż jak patrze na pozostałych "grafików" z tego forum to nie mam pojęcia czy się śmiać czy też płakać nie przechwalając się oczywiście to mogę zaserwować kilkanaście dobrych grafik, za opłatą 500PLN (w grze rzecz jasna).

Grafiką zajmuje się od około 3,5 roku, jeśli ktoś potrzebuje naprawdę dobrej sygnaturki lub loga, zapraszam do pisania poniżej, bez żadnych wzorów, wystarczy by opisać jak to ma wyglądać mniej więcej i co ma być opisane na tym czego potrzebujesz.

Grafiki wysyłam najpierw ze znakiem wodnym aby nie było takiego czegoś, że ktoś nie wpłacił pieniędzy a z grafiki korzysta, po otrzymaniu pieniędzy link do pełnej grafiki trafia do gracza.

kilka moich projektów: (akurat okładki albumów, bo zazwyczaj tym się zajmuję, tyle, że już biorę za to prawdziwe pieniądze)

https://www.facebook.com/bartkographic/?fref=ts

PRACE Z POPRZEDNIEGO TEMATU ZOSTANĄ WYKONANE, PO PROSTU PRZENIEŚLI MÓJ WĄTEK DO ARCHIWUM, PONIEWAŻ NIE ZASTOSOWAŁEM SIĘ DO WZORU.GOTOWE BĘDĄ DO JUTRA WIECZÓR.

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin